Horoskop

1. října 2018

LEV

Míra stresu je dnes kritická! Pozor, dnes se neubráníte tlaku a nervozitě. Díky tomu klesne vaše výkonnost v práci a zároveň se zvyšuje šance na konflikt s kamarádkou nebo někým blízkým. Pokud se necítíte na společnost, užijte si den plný času jen pro vás. Třeba při sportu nebo nákupech.

PANNA

Nejen vaše duše a váš šatník potřebuje péči. Vaše tělo musí vydržet hodně. Vysoké pracovní nasazení, podzim a občasné hříchy v podobě náročných večírků. Pokud se chcete vyhnout zdravotním komplikacím, dopřejte mu dnes extra péči. Zvyšte přísun vitamínů a zacvičte si.

VÁHY

Dnes se vyplatí naslouchat vašemu vnitřnímu hlasu a intuici. Jen díky tomu se vám totiž povede proplout náročným dnem a včas splnit všechny úkoly. K tomu vám hvězdy dodají dobrou náladu, která vás neopustí ani večer, kdy můžete očekávat značné vyčerpání.

ŠTÍR

Dnes se cítíte mimořádně skvěle! Už když se ráno budete dívat do zrcadla, bude vám jasné, že se vám podaří vše, do čeho se dnes pustíte. Hravě vyřídíte o víkendu nashromážděné e-maily, oslníte šéfa výsledky za minulý měsíc a navíc díky nové halence sklidíte nejeden kompliment.

STŘELEC

I když se věci nedaří tak, jak mají, nezoufejte. Hvězdy vám předpovídají, že dnes se vám povede udělat alespoň jednu chybu, která vás bude mrzet. Zbytečně se však netrapte. Zklamání pomůže rozptýlit milující rodina nebo přátelé. Nákupy dnes ale nechte raději na jindy.

KOZOROH

Dnešní den se pro vás ponese ve znamení síly. Oblečte si model, ve kterém se budete cítit sebejistě a pusťte se do práce. Nemusíte se bát žádných překážek nebo zaváhání. Pokud přece jen nastanou, je to signál, že si máte dát na chvilku pauzu. Zajděte si třeba na rychlou kávu!

VODNÁŘ

Svého cíle se nechcete vzdát. Ať už je to kabelka z poslední kolekce oblíbené značky, nový partner nebo povýšení. To je v pořádku. Hvězdy vám dnes ale budou ve vašem snažení bránit. Zkouší tak vaše odhodlání. Tak neztrácejte trpělivost a naději. Výsledky se dostaví.

RYBY

Zábava je v kurzu! Bavte se. To je hlavní hvězdné doporučení pro tento den. Single Ryby se dnes mohou trochu odvázat a užít si nezávazný flirt nebo románek s tajemným neznámým. Zadaní, bavte se společně s partnerem. Vydejte se třeba na nákupy nebo vyzkoušejte nový koníček.

BERAN

Únava se nenosí ani v podzimní sezóně. Bohužel pro vás, dnes se jí nebudete moci zbavit. Bez ohledu na množství vypité kávy se po celý den budete cítit bez nálady a jednoduše pod psa. Zkuste dnes nasadit mírnější tempo a odpoledne vyrazit načerpat sílu třeba na hřejivou masáž.

BÝK

Oddělte zrno od plev. Dnes budete mít pocit, že se na vás všechno valí. Všude číhá nějaký úkol, všichni touží po vaší společnosti a vás už ten talk začíná zmáhat. Zachovejte klid. Zaměřte se jen na ty, které opravdu chcete vidět a na úkoly, které vyžadují vaši okamžitou pozornost. Zbytek počká.

BLÍŽENCI

Zmatek nad zmatek. To není řeč o vašem šatníku nebo kabelce. Hvězdy se však dnes postarají, aby pro vás bylo mimořádně těžké se zorientovat ve všech informacích a faktech. Nedovolte jim, aby vás vyvedly z míry. Nastavte si jednoduché procesy a jedno po druhém vše zvládnete.

RAK

Tento den není ideální na experimenty. I přesto, že vás to možná bude lákat, nejlépe uděláte, když zůstanete u tradičních postupů. A pokud opravdu musíte zkoušet něco nového, důkladně a racionálně si vše promyslete. Nedovolte, aby tlak okolí ovlivnil váš úsudek.