Horoskop

1. březen 2019

RYBY

Je možné, že se budete potýkat s financemi. Zřejmě jste příliš utráceli nebo jste zatoužili po něčem, co vyžaduje větší investice. Příliš se tím však trápit nebudete. Máte vyzkoušené, že když si něco přejete, nějak se to samo zařídí.

BERAN

Jak už je u vašeho znamení obvyklé, březen bude patřit lásce. Pokud partnera teprve hledáte, vsaďte na oblast mluveného i psaného slova, zde budete vynikat. Ti zadaní si dnes užijí skvělou večeři. 

BÝK

Těšit se můžete na nové pracovní nabídky. Nejspíš máte i potřebu nějakých životních vylepšení, která by se mohla týkat domova. Ideální čas pustit se do dlouho plánovaných a také odkládaných úprav.

BLÍŽENCI

Nebudete vědět, kam dříve skočit. Zejména ti z vás, kteří se rozhodli pustit do podnikání, si budou užívat veškeré dění, které se k tomu bude vázat. Oddechnete si až večer při večeři s přáteli.

RAK

Zřejmě budete roztržití, nepozorní, nesoustředění. Dávejte si proto velký pozor, zejména za volantem, ale také v kuchyni by se vám to nemuselo vyplatit. Večer vás zklidní návštěva wellness.

LEV

Hýříte elánem a optimismem. Naplánujete velké akce a ničeho se nebudete bát. Pohlídat byste si však měli všechny své profesní záležitosti. Raději se mějte na pozoru.

PANNA

Cítit se můžete vyčerpaně a bez obvyklé energie. Příčinu naštěstí budete znát. A to už je první krok k nápravě. Pozor zejména na problémy v oblasti komunikace. 

VÁHY

Pociťujete velký tlak. Čeká vás větší množství zkoušek a omezení. Všechno zlé je však k něčemu dobré. Budete mít tak skvělou možnost si uvědomit, na čem je potřeba stavět či zapracovat.

ŠTÍR

Charakterizovat vás bude tvořivost a schopnost vymýšlet věci, na které doposud nebyl čas. Abyste však mohli něčeho nového dosáhnout, budete se muset pár přežitých věcí vzdát. Nemělo by vám to dělat problém.

STŘELEC

Budete muset nečekaně řešit nějaké partnerské záležitosti. To, jak se s nimi poperete, ukáže, jak pevný vztah máte a na čem je potřeba zapracovat. Optimismus vám však chybět nebude. 

KOZOROH

Hvězdy vám přejí. Pokud něco chcete, nebude pro vás problém si za tím jít. Jestliže jste se v minulých dnech trápili láskou, nyní budete svou pozornost upínat na profesní a výdělečné aktivity.

VODNÁŘ

Možná vás přepadne touha pustit se do zajímavého projektu. Vše však řádně promyslete a zvažte. Ukvapená rozhodnutí by se vám mohla vymstít. Na víkend si naplánujte skvělý ralax v přírodě.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem Milanem Gelnarem