Horoskop

7. října 2018

LEV

Říká se, že bez úsměvu není žádný outfit kompletní. I když to dnes možná nebude nejsnazší, zkuste se usmívat na všechny okolo. Brzy zjistíte, že váš vlastní úsměv vám zlepšuje náladu. Odpoledne už bude vše v pořádku a můžete se těšit na příjemné chvíle.

PANNA

Někdo dnes snídal stylovou kaši, že? Vaše estetické cítění a úchvatný outfit nikomu neunikne. Nemusíte se bát dlouhého postávání před skříní. Zkrátka sáhnete a hravě vytvoříte skvělý look. To je ideální chvíle na nákupy. Určitě si totiž domů přineste spoustu úlovků.

VÁHY

I když to myslíte dobře, vaše chování by dnes mohlo působit trochu agresivně. To by mohlo zklamat nebo popudit nejen vaše kolegy, ale i vaše přátele či rodinu. Buďte proto opatrní na to, co říkáte a nezapomeňte kromě výtek zmínit i úspěchy. To zlepší vaši image a všechny povzbudí.

ŠTÍR

Váš život se dnes konečně vrátí do stabilních kolejích. Poslední dny pro vás byly jako chůze po hrbolatém chodníku na vysokých podpatcích. Krajně náročné. Svítá však na lepší časy. Podle hvězd dnes bude váš den vyrovnaný a harmonický. Žádné výkyvy ani stres. Co víc si přát?

STŘELEC

Vaší pozornosti nic neunikne. Ani drobné módní faux-pas vaší kolegyně, ani sebelépe skrytý signál. Pokud si začnete navíc všímat řeči těla, možná odhalíte neupřímnou kamarádku nebo někoho, komu se líbíte, ale ostýchá se vám to říct. Tak dnes dávejte pozor!

KOZOROH

Dopoledne se budete cítit trochu pod psa. Nejlépe vám bude v soukromí a pohodlí domova, kde se můžete uvolnit, ale zároveň plně soustředit na práci. V případě, že home-office nepřichází v úvahu, vyzbrojte se do práce domácím obědem a oblíbeným kašmírovým šálem, do kterého se zabalíte.

VODNÁŘ

Kdo hledá, najde. Dnes vám hvězdy přisuzují zajímavý nález nebo objev. Možná najdete unikátní obchod s neodolatelnými módními kousky. Nebo nový zdroj inspirace? Kdo ví. Určitě se ale dnes pozorně dívejte kolem sebe. Ať vám nic neunikne. To nejlepší bude pravděpodobně schované.

RYBY

Síla žen je dnes neobvykle silná. Uděláte dobře, pokud tento den strávíte ve společnosti kamarádky, kolegyně nebo třeba maminky. Uvidíte, že společně dokážete mnohem víc a vzájemně se budete motivovat. Navíc se dobře pobavíte a možná i sblížíte. Tomu nejde odolat.

BERAN

Jakoby kolem vás poletovala růžová srdíčka. Dnes vše nahrává příjemnému flirtování. Odložte proto svoji ostýchavost a nebojte se udělat první krok. Nikdo neříká, že hned musíte hledat budoucího manžela. Dnešním cílem je se pobavit a zaflirtovat si. Co bude dál, to se uvidí... 

BÝK

Vezměte otěže do vlastních rukou. Ta nádherná kabelka od Yves Saint Laurent vám do klína sama nespadne. Nečekejte, až si vás najde lukrativní příležitost, ale sami ji hledejte. Vaše proaktivní chování ocení vaši kolegové i nadřízení. I v partnerském životě vám vlastní iniciativa jen prospěje.

BLÍŽENCI

Žádné rozptylování, prosím. Podle hvězd budete mít dnes potíže se soustředěním. To se také neblaze podepíše na vašem pracovním výkonu. Vypněte telefon i všechny sociální sítě a jiná rozptýlení. Pokud se zvládnete soustředit, hravě vyřídíte všechny úkoly a ještě vám zbyde čas na kamarádky.

RAK

Vypadá to, že ve vašem diáři je konečně trochu volna. Zkuste jej využít na maximum. Neuděláte chybu, pokud se ozvete kamarádce, kterou kvůli vztahu nebo práci poslední dobou zanedbáváte. Vydejte se spolu třeba na příjemnou večeři nebo do lázní. Na vše ostatní přijde čas později.