Horoskop

27. březen 2019

BERAN

Hvězdy by vám měly přát. Na co sáhnete, to by se vám mělo dařit. Bude také dobré pořešit resty, jistě najdete někoho, komu jste, vědomě či nevědomě, ukřivdili, případně ho zranili. Je načase to napravit a poctivě se mu omluvit. Uleví se vám.

BÝK

Sporům se snažte vyhnout, i když je pravděpodobné, že nakonec se k nějaké ostré výměně názorů přece jenom připletete. Ovšem zachováte-li si svůj pověstný nadhled, klid a odstup, pak vše hravě zvládnete a budete i ostatním příkladem, že když se chce, tak to jde. 

BLÍŽENCI

Dnes máte předpoklady rozhodovat se správně. I když budete střílet od boku, nakonec se stejně ukáže, že jste se trefili. Pozor si dávejte na vědomé porušování pravidel. To by se vám nemuselo vyplatit. Zejména když kolem sebe máte jedince, kteří vám zrovna nepřejí.

RAK

Kvůli zvýšené citlivosti a vnímavosti budete vše, co se vám bude dít, prožívat tak nějak na doraz. Prospěje vám procházka, skvělý oběd či návštěva spa. Důležité pracovní záležitosti odložte raději na později.

LEV

Vypadá to, že dnes si půjdete tvrdě za svým. Je pak docela možné, že budete čelit pomluvám, které pramení ze závisti. Budete však mít skvělou náladu, a tak se vás zlé pohledy a nepřejícné řeči vůbec nedotknou.

PANNA

Jediné, co může pokazit harmonii ve vašem okolí a partnerských vztazích, je vaše pracovní horlivost. Že budete nároční na sebe, je jasné, ale s náročností na druhé to raději moc nepřehánějte. Budete jen čeřit vodu a nakonec zjistíte, že jste si neužili ani v práci ani v lásce a ani žádnou pohodu.

VÁHY

Do práce a ani do žádných jiných aktivit se zřejmě nepohrnete. Prostě se můžete nacházet v období, kdy se vám do ničeho nebude chtít. Možná byste si tak měli udělat čas na své přátele. Jednak by vám mohli v mnohém pomoci a také už jste zřejmě některé pěkně dlouho neviděli.

ŠTÍR

Nejspíše se budete prát se svou malou schopností se na něco více a dlouhodoběji soustředit. Duševní práce vám zřejmě moc nepůjde. Pociťujete-li to tak, bude nejrozumnější zaměřit se na věci rutinního charakteru, kde toho nemůžete moc pokazit. 

STŘELEC

Budete toho mít sice poměrně dost, ale díky svému nasazení a nadšení by se vám mělo dařit zvládat více věcí, než jste si sami naplánovali. A co bude příjemné – v oblasti financí by se vám kupodivu mohlo také dařit. Buďte však ve střehu, ať nepropásnete nějakou skvělou příležitost.

KOZOROH

V profesních aktivitách byste neměli mít žádné problémy. Naopak, ve všem, co budete chtít prosadit, vám budou hvězdy přát. Horší už to zřejmě bude doma. V osobním životě můžete mít dnes zataženo. Možná zůstaňte raději přesčas a počkejte, až se situace uklidní. 

VODNÁŘ

Pro jednou si můžete dovolit polevit a ještě si trochu odpočinout. Pokud to jde, vezměte si volno a získaný čas věnujte jenom sami sobě a svým koníčkům. To by vás mělo naplňovat radostí a pohodou. Baví-li vás nakupování, není proč váhat.  

RYBY

Buďte ve střehu. Jaro už je tady a ani vám se nevyhne možnost setkat se s novými zajímavými lidmi a také se třeba i zamilovat. Nemusí to být hned láska fyzická, ale třeba i platonická. Rozhodně však půjde o příjemnou zkušenost, mějte proto oči otevřené.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem MILANEM GELNAREM