Horoskop

24. březen 2019

BERAN

Je možné, že dnes budete napjatí jako struna a ochotni kdykoli vybuchnout. Nicméně také si budete uvědomovat, že takové výbuchy k ničemu dobrému nevedou. A tak se budete pokoušet svou energii vybít nějak smysluplněji než v hádkách a konfrontacích. Pokud se tedy vrhnete na nějakou fyzicky náročnější práci, pak uděláte jen dobře.

BÝK

Lásku dnes zřejmě nebudete muset řešit. Půjde vám to totiž tak nějak samo sebou. Naopak na nějakou náročnější domácí práci dnes raději zapomeňte. Hvězdy naznačují, že v této oblasti vás dnes štěstí nečeká. Naznačují však nějaká milá setkání s někým pro vás velmi přitažlivým. 

BLÍŽENCI

I přes napětí, které v poslední době pociťujete, byste dnes měli zažít vcelku pohodový a příjemný den. Pokud máte možnost si zajít za kulturou, třeba do kina, do divadla, tak neváhejte. Pokud budete mít pocit, že byste měli obměnit šatník a něco pěkného si na sebe koupit, tak se tomu také nebraňte. Vylepší vám to náladu a dodá chuť do života.

RAK

Svět rozhodně není tak temný a nebezpečný, jak vám nejen dnes bude připadat. Ano, jsou mnohá nebezpečí, která na nás číhají, ale ruku na srdce, nejste to často vy sami, kdo si je předem vymýšlí a představuje? Pokud cítíte menší množství energie, je na čase něco udělat se svou kondicí a životním stylem. 

LEV

Pozor, dnes ve vás může dřímat silný sklon k teatrálnosti. Trocha skromnosti a pokory jistě nebude na škodu. Pohlídat byste si také měli své sklony k necitlivému chování. Příjemná bude návštěva restaurace, kde vše promyslíte. 

PANNA

Přestože k tomu budete mít příležitost, větší společnosti se raději vyhněte. Možná budete až příliš kritičtí nebo dokonce nabroušení. Je pravděpodobné, že sami budete raději toužit po samotě s dobrou knihou a skvělým vínem. 

VÁHY

Zřejmě se vám do ničeho nebude chtít a budete setrvávat v tom, na co jste zvyklí, co vám možná ani nevyhovuje, ale je to pro vás jakási jistota. Jste tak stabilní, nemáte chuť s tím cokoli dělat. A to je nyní nejspíš i dobře. Hvězdy u vás změnám moc nepřejí.

ŠTÍR

Vaše nálada se zlepšuje spolu s nárůstem energie. Jarní únavu zřejmě moc pociťovat nebudete, jste tak na dobré cestě vše změnit k lepšímu. Pokud se s někým dostanete do sporů, budete to vy, kdo dokáže pádně a věcně argumentovat a obhájit to své. 

STŘELEC

Mentálně a psychicky jste na tom nyní docela dobře, což ovšem neznamená, že byste nebyli ve víru dění a mnohých zmatků. Kdo také nestíhá, může být vaše fyzička. Možná jste přes zimu přibrali a bylo by dobré s tím něco udělat. Dlouhé procházky by mohly být řešením. 

KOZOROH

Máte před sebou skvělý den, tedy pokud si to sami nějakým počinem nezkomplikujete. Budete-li konat správně, je pravděpodobné, že vše vám bude vycházet přesně podle plánu a i malé chybičky, které se mohou v průběhu dne projevit, se nakonec ukážou jako prospěšné. Tak si to užijte, takových dnů nebývá moc.

VODNÁŘ

Řešit můžete emoční nevyrovnanost a větší vnitřní napětí. Můžete tak být výbušní, ale i akční a dynamičtí. Hvězdy naznačují, že pokud energii nasměrujete k pomoci svým přátelům a nejbližším, nemůžete udělat špatně.

RYBY

Měli byste mít vcelku příjemný a pohodový den. Doma byste měli zažívat klid a pohodu, věci náročnějšího pracovního charakteru vás čekají až zítra. Nyní se můžete věnovat  sami sobě, svým koníčkům a věcem, které vás těší a dělají vám radost. Dopřejte si to, co jste si celý týden dopřát nemohli, a užijte si sladkého nic nedělání. 
Ve spolupráci s profesionálním astrologem MILANEM GELNAREM