Horoskop

21. březen 2019

BERAN

Konat budete pod vlivem nevědomí. Budete mít často potřebu něco udělat, říci, avšak důvod, proč tak konáte, zřejmě nebudete umět vysvětlit. Můžete dát na svoji intuici. Ta by vám měla fungovat velmi dobře. 

BÝK

Je možné, že dojde k nějakým drobným nedorozuměním v partnerských vztazích. Možná budete až příliš podrážděni. Zkuste se trochu odvázat a mít hlavu v oblacích. To by vás mělo povznést nad běžnou realitu, která by vás mohla poněkud deptat a stahovat dolů.

BLÍŽENCI

Jaro je tu, a bude tak dobré prozkoumat svou kondici a popřemýšlet o zdraví. Máte-li pocit, že by bylo potřeba na tomto poli něco udělat, neváhejte a udělejte to. Pozor si dávejte na intriky a nečestná jednání někoho z vašeho okolí. Nejspíš při tom půjde o peníze a majetek. Tak se mějte na pozoru.

RAK

Jak to tak vypadá, bude vám to skvěle myslet. Dobré pak bude, hodíte-li za hlavu starosti všedního dne. Jestli budete mít potřebu někomu udělat radost, neváhejte. Nemusí to být zrovna nějaký velký dar, nejspíš bude stačit vlídné slovo nebo úsměv.

LEV

Sebestřednost vám dnes štěstí a spokojenost nepřinese – vnímejte i potřeby bližních. Snažte se jim vycházet vstříc. Vyplatí se vám to. Energie byste měli mít na rozdávání. Pokud jste na něčem začali pracovat, mohly by se už dostavit první povzbudivé výsledky. Ty by měly být více než nadějné. Takže v úsilí nepolevujte.

PANNA

Se začátkem jara dejte do svého života vyváženost. Pokud budete pociťovat nedostatek energie – relaxujte a odpočívejte. Na nové vztahy si však raději nechte zajít chuť. Tím spíš, že toho budete mít i jinak dost ke zvládnutí.

VÁHY

Přestaňte se zbytečně dohadovat a raději nechte věci postupně a pomalu plynout. Bude dobré, když si uvědomíte, že vše, co se vám nyní děje, je pro vaše dobro. Můžete to místy vnímat sice poněkud nepříjemně, ale mějte na paměti, že vše přichází v cyklech a situace se zase změní. 

ŠTÍR

Asi vás zklame někdo, komu jste důvěřovali. Neberte si to osobně. Věci vždy mají nějaký důvod a je možné, že jste před něčím dlouho zavírali oči a nechtěli to vidět. Nesnažte se tedy přijít za každou cenu věcem na kloub, ale zaměřte svou pozornost na relaxaci a odpočinek. 

STŘELEC

Zřejmě toho na vás bude docela dost. Pokud budete ke všemu přistupovat s nadhledem a vtipem, vyvstanou vám na mysl ta nejvhodnější řešení. Jinak neslevujte ze svých postojů, pokud jste přesvědčeni o jejich správnosti. Nevzdávejte se optimismu. Ten vám vždy pomůže.

KOZOROH

Dobře uděláte, když vystoupíte ze zaběhlých kolejí a pohlédnete na svět novýma očima. Objevit tak můžete netušené možnosti, kterých jste si třeba doposud nevšimli. V práci se snažte nebýt příliš tvrdí ke svým kolegům. Každý je z trochu jiného těsta a nemusí vydržet tolik co vy. Dobře vám i okolí udělá úsměv na tváři.

VODNÁŘ

Sestupte dnes z „nebes na zem“. Není to o přízemnosti, ale o stabilitě. Jestliže uvažujete o změně práce, rozhlédněte se kolem sebe. Možná se vám ta nejvhodnější přímo nabízí a vy ji nechcete vidět. Držet by se vás mělo štěstí a také přízeň opačného pohlaví. 

RYBY

Nechte věcem prostor, aby se staly. Pozor si však dávejte na možné sklony k nevěrám. Je možné, že se až příliš budete vciťovat do ostatních a budete mít tendenci jim podléhat. Pokud už se chcete něčím inspirovat, tak krásou nastupujícího jara a nového života.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem MILANEM GELNAREM