Móda

Jak z paláců aristokratů, taková je kolekce Queen

Nová kolekce Natali Ruden má modrou krev!
Její styl je vskutku jedinečný. V žádném nic ani nikoho nekopíruje a stereotypy jsou pro ni cizí, proto se vždy s nadšením vrhá do tvorby něčeho nového. Přestože původně excelovala ve světě vrcholového sportu, rozhodla se pro radikální změnu směru a pustila se do uměleckého světa.

Její rozhodnutí bylo náhlé, ne však impulzivní. Od té doby ničeho nelituje. Lokální módní scéně přispěla vlastní formou elegance, nákladné, plná fantazijních vizí i poctivého krejčovského řemesla. Pro ženy, které si vybírají její modely, se stává zárukou toho, že se mohou cítit jako královny. Inspirací pro ni byla i její matka, módní návrhářka, která v ní probudila vášeň pro design oděvu.
„Fascinuje mě styl královské rodiny, a především se inspiruji stylem oblékání samotné princezny Kate. Její krása a čistota duše mě okouzluje. Zaujala mě schopnost precizně skloubit eleganci a pohodlný styl, což jsem se snažila reflektovat v mé vlastní kolekci,“ říká o své poslední kolekci Queen Natali Ruden.
Nebojí se ani velkých výzev. Časem by chtěla otevřít butiky i v zahraničí, jak ve Vídni, tak i na jihu Francie. „Mojí velkou inspirací byla také ikona, Vivienne Westwood," přiznává Ruden, která vytvořila večerní a nákladnou verzi vskutku královského šatníku.