Trendy

Proč si právě teď zamilovat kardigan

Kaia Gerber, Bella a Gigi Hadidovy či Katie Holmes vědí, že základním kouskem podzimního šatníku je starý dobrý kardigan. Jak ho nosit právě teď?
Milují ho Kaia Gerber i sestry klanu Hadid a Jenner. Pokud jste Dua Lipa, může to být dokonce kardigan vašeho přítele Anwara Hadida. 
Způsob, jak ho nosit, vás však asi dvakrát nezahřeje. Žádné vrstvení. Příklad za všechny: Katie Holmes v kašmírovém svetru značky Khaite, podprsence a perfektně střižených džínách. 
Foto: Backgrid
Katie Holmes
Foto: Getty Images
Gigi Hadid
Foto: Getty Images
Kaia Gerber

Back to 90's 

Proč jsou teď kardigany zpátky v kurzu? Může za to popularita devadesátých let a girl-next-door estetika, kterou tehdy bravurně představovaly hvězdy jako Cameron Diaz, Julia Roberts nebo Reese Witherspoon. Tehdy jste si ho klidně mohla vzít na premiéru filmu, nebo jen tak na nákupy s kamarádkou. Tedy příležitosti, které se v současné době neobejdou bez pomoci stylistů.
Dnes představuje cesta z hotelu do auta pro některé z nejvíce fotografovaných mladých žen světa pomyslný červený koberec. A právě při této příležitosti je ideální obléknout nenápadně rozepnutý kardigan, pod kterým je vidět opálená pokožka i vyrýsovaná postava. Je to přesný opak naplánovaných a propracovaných outfitů. Vždy by měl totiž působit, jako když jste ho na sebe hodila jen tak ve spěchu.