Trendy

Nečekaný jarní trend, který nosí i královská rodina

Pamatujete na rok 2014? Tehdy nemít parku znamenalo nemít tvář. Dlouho se uniformní styl téhle bundy nevracel, ale teď už se ohlídnout můžete. Barn jacket je nová parka. Tuto bundu můžete jednoduše nosit kdykoliv a k čemukoliv.
Foto: Max Mumby/Indigo/Getty Images
Princ William a princezna Catherine na návštěvě Dublinu, 4. března 2020
I přes tropické jaro se vám barn jacket vyplatí. V šatníku zastoupí jak klasický mackintosh, tak lehkou péřovku. Barn jackets jsou často vyrobeny z pevného plátna nebo z voskované bavlny, což jim dodává voděodolnost a trvanlivost. Praktický kabát, zvaný také field jacket, byl původně navržen pro farmáře a lovce. Typicky má jednoduchý, ale funkční design s velkými kapsami, knoflíkovým nebo zipovým zapínáním a často i s límcem z kordu nebo flanelovou podšívkou.

Barn jacket je nejnovější evegreenem insiderů od luxusní verze Prada až po odolný model od Carharttu. Ať už jste na farmě, nebo ve městě, barn jacket vám přidá na autenticitě, ale i na pohodlí. Skvělé barn jackets nabízí Alex Mill na Net-a-Porter z recyklovaného bavlněného plátna. A typický barn jacket najdete i v sekci Heritage od J.Crew.