Trendy

Viktor & Rolf představují kolekci spodního prádla

Nizozemské duo Viktor & Rolf navrhlo mini kolekci dámského spodního prádla, kterou si můžete koupit už teď.
Přestože se Viktor Horsting a Rolf Snoeren před mnoha sezonami rozhodli věnovat pouze haute couture a zavřeli celé oddělení konfekce, přece jim to nedá a čas od času přijdou s limitovanou kolekcí, kvůli které se nemusíte objednávat do ateliéru na fitting ani přečerpat bankovní konto. K tylové i veleúspěšné svatební linii teď přidali spodní prádlo, které navrhli pro francouzskou značku Aubade. 
Kolekce čítá celkem devět kusů. Design se točí kolem ikonické mašličky, ta se prolíná celou jejich tvorbou v podobě haute couture kreací až po tvar flakonu parfému Bonbon. Po něm pojmenovali i růžový odstín prádla. Druhou barvou je černá Soir.
Mašle najdete v podobě výšivek i jako 3D detaily na kalhotkách a podprsenkách. Teď jsou v kolekci celkem v pěti variantách, s kosticemi i bez, s vycpávkami i bez nich. Velkou novinkou jsou velikosti, Viktor & Rolf tentokrát jdou až do 90G.
Ceny v oficiálním e-shopu se pohybují od 1750 Kč za kalhotky až do 5900 Kč za top s krátkými rukávy. Moc se však nerozmýšlejte, kolekce se rychle vyprodává a zbývá jen několik kousků v pár velikostech.
V couture myslíme v metrech. Tady jsme najednou museli přemýšlet v milimetrech. Skutečná výzva spočívala v provedení detailů.“ ~ Viktor Horsting