Street style

Rihanna, Jennifer Lopez a Kelly Rutherford. Kdo další dorazil na přehlídky haute couture v Paříži?

Rihanna, která ukázala, jak současný Dior sedí současné ženě, nebo něžná Kelly Rutherford, kterou bychom si přáli na titulní stránce... Pokud jde o přehlídku vysoké krejčoviny, je galerie street style fotek plná hvězd.  
Foto: Phil Oh
Kelly Rutherford
Co módní dům, to vlastní ansámbl hvězd. Na Schiaparelli dorazila Zendaya i Hunter Schafer, její co-star z Euphorie. O veškerou pozornost je však na stejné přehlídce připravila Jennifer Lopez, která se rozhodla návštěvu Paříže zúročit na sto procent. Zatímco ostatní hvězdy po pečlivé úvaze přislíbily účast jen na jedné přehlídce z celé nabídky, Jennifer vymetla i prezentaci Elieho Saaba. Slavný módní chameleon Alexis Stone se letos usadil v první řadě na přehlídce Jeana-Paula Gaultiera, pro niž se proměnil v Lanu del Rey. Video na Youtube, které zachycuje výrobu masky s podobou zpěvačky, její nasazování a finální make-up, je fascinující. Doporučujeme! Dokonale zmátl i fotografy: „Lana, here!“ křičeli ve víře, že fotografují skutečnou Lanu. Na Jeana-Paula Gaultiera dorazila i Kelly Rutherford, která, zdá se, nevyšla z role Lily z Gossip Girl. Coby pravá módní znalkyně při závěrečném defilé tleskala vestoje. 
Prohlédněte si galerii nejlépe oblečených VIP hostů i dalších módních nadšenců, kteří dorazili na přehlídky haute couture v Paříži.