Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Street style

Outfit of the week: Anna Kameníková

tým VOGUE21. 9. 2018
Herečka Anna Kameníková nepotřebuje módní blog, Anna má totiž Vogue. Královna mix & match stylu vám každý týden představí svůj oblíbený outfit a prozradí, kde najdete nejlepší second handy, jak nejlíp kombinovat staré s novým, high & low, ani jak se nebrat příliš vážně ani v kostýmku Chanel. 

21. září 2018

"Zhubla jsem svá madla lásky. Proto jsem si hned vzala tohle body ze second-handu na Ruzyni (což je mimochodem ten nejlepší ze všech, pokud máte tak tři hodiny času a náladu na hrabání). Džíny k němu mám z Topshopu, boty jsou mé nejoblíbenější od Trickers a skvělá motorkářská vintage kabelka je Prada, odkoupena od kamarádky. Chcete hezký den? Sázka na jistotu je outfit, co říká "#feelingmyself". Cokoliv, co je pohodlný a zároveň vykrojený, je TOP."

14. září 2018

"Zavinovací sukně jsou další nejlepší výmysl. Jeden z mála kousků, kdy opravdu platí “one size fits all”. Člověk si v nich připadá jako zvoneček, což je vždycky príma. Tahle je z obchodu Made in Berlin, který je sice skvělý, ale odcházím z něj vždy s divnou náladou. Když je až moc cool věcí pohromadě, mám pocit, jako bych se ani nemusela snažit. Náhodně sáhnu a mám outfit. To mě nebaví. Více fandím menším butikům, obří vintage shopy jsou neosobní a zbytečně předražené. Zase si ale můžete být jistý úlovkem při každé návštěvě. Podprsenka je z Brandy and Mellvile, košile z Manga a náhrdelník od pána z pláže. Tak ahoj, léto!"

7. září 2018

"Důležité je mít zásobu šatů, ve kterých můžete jíst kolik chcete (tedy zhruba pětkrát tolik, než byste měli), a nic není poznat. Tohle jsou jedny z nich. Ze second handu ve Španělsku. Ideální na brunch, opulentní večeři, ale i na obžerství na gauči. Jsou děsně pohodlný! Snědla jsem v nich za ten týden asi šestnáct kilo jídla. A nikdo – Nic – Nepozná. Pohodlné nazouváky ze Zary, šátek na hlavě také, náušnice také. Kabelka Miu Miu. A ten neskutečný náhrdelník je ruční práce mojí kamarádky Maki."

31. srpna 2018

"V županu je vždycky fajn. Hlavně v tomhle, který je jak vystřižený z ubrusu z asian bistra. Je to vlastně poprvé, co si vyšel ven. Všechny župany, co jsou původně na doma, se časem dostanou ven. Musí! Punčochy Tezenis jsou sázka na jistotu, stejně jako boty Miu Miu. Asi nejlepší a nejpohodlnější boty, který mám. Tohle je outfit do berlínskýho KitKatClub. Kde to teda chce župan sundat. A pod ním mít jen úsměv. Jestli to dovedete..."

24. srpna 2018

"Tričko s nejlepší kapelou na světě (R.I.P.) už mi zachránilo mnoho dnů, kdy jsem nevěděla, co na sebe. Od plesu (opravdu), po rodinné oslavy až po první (a poslední) rande. Když chci zapadnout mezi mladší, beru si k němu i #matchymatchy kšiltovku, ale takhle s kimonem jak z Naruta (ve skutečnosti ze second handu) a teplákovými kraťasy ze Zary mě baví nejvíc. Boty: Vagabond. Kabelka: Miu Miu."