Street style

To nejlepší z pařížského street stylu v podání celebrit i návštěvníků přehlídek – část druhá

Měsíc módy je u konce, bohužel. Finále patřilo kolekci Nicolase Ghesquièra, kreativního ředitele dámské sekce Louis Vuitton, která včera uzavřela maraton stovek přehlídek. Stejně jako jsme pečlivě sledovali přehlídková mola, věnovali jsme se i pouliční módě, která nám představuje aktuální trendy v jednotlivých městech. Níže najdete druhou část galerie toho nejlepšího street stylu z Paříže.
Foto: Phil Oh
Street style Paris Fashion Week, březen 2024
Ulice v blízkosti míst konání přehlídek připomínají hřiště, kde na poli módy triumfuje ten, kdo svým stylingem upoutá největší pozornost (zejména pak pouličních fotografů). Sukně přes kalhoty, kombinace mini a maxi, mix & match různých textur, ale i formal creative je podle celebrit a návštěvníků Paris Fashion Week stále très chic!
Pokud jde o barevnou paletu, ta je ve srovnání s odvážným street stylem v New Yorku či Londýně poměrně decentní. Nepodléhejme však hned prvním dojmům! Podle vzoru přehlídkových mol a módních předpovědí se nyní do popředí dostává odstín červené „cherry bomb“. Jeho síla spočívá v tom, že dokáže oživit jakýkoliv outfit, i ten minimalistický. Ať už se rozhodnete pro jednoduchou kabelku přes rameno v tomto odstínu, nebo pro dlouhé šaty, neuděláte chybu – tento barevný trend totiž stále nabývá na popularitě. Nechte se tedy inspirovat módními nadšenci, kteří proměňují pařížské ulice v pozoruhodnou podívanou.