Street style

Jak nosit crocsy: Pět stylů inspirovaných street stylem

Vzít si ven crocsy může působit jako velký stylový coming out, tyhle boty dokážou ještě pořád vzbudit pořádnou kontroverzi. Jedni je milují, druzí nenávidí. Ale jen my vám ukážeme, jak je nosit právě teď.
Foto: Edward Berthelot/Getty Images
Crocsy už dávno nejsou boty proti lásce. Mnoho z nejstylovějších lidí planety si je oblíbilo a dokážou tuhle kdysi opovrhovanou botu vyladit do outfitu tak, že po ní zatoužíte i vy. Inspirujte se street stylem ze světových módních metropolí a možná poté vynesete své crocsy na jiné úrovni.

Široké džíny 

K aktuálnímu trendu baggy kalhot, kapsáčů i pohodlných boyfriend džín crocsy prostě sednou a s klidem nahradí vaše oblíbené tenisky. Čím uvolněnější styl kalhot, tím lepší.

Sporty spice 

Ale pozor! Crocsy jdou skvěle stylovat i k ležérnímu stylingu složeném z kousků, které můžete vzít do fitka i na brunch: cool legíny, crop top, masivní šperky nebo statement křivák. Takový typ looku skvěle doplní crocsy na platformě nebo masivním podpatku, jako je model Siren.

Boho šik

Kdo by to byl řekl, crocsy se hodí i šatům, a to dokonce i k dlouhým splývavým v bohémském stylu. Náš tip je monochromatika – slaďte barvu crocsek s barvou šatů. 

Mini délky, maxi crocsy 

Pro pokročilejší, kteří se nebojí jít s kůží a botami značky Crocs na trh, se nabízí styling k minisukni nebo šortkám. Bonus za stylové ponožky!

Extravagantní megamix 

Styling pro ty nejodvážnější módní experimentátory a pro všechny, kdo se nebojí zvídavých pohledů kolemjdoucích. Maximalismus a hravost, kterým se nekladou meze a který bývá typický právě především pro street style návštěvnictva světových fashion weeků.