Móda

Ženskost a energie v kolekci LAFORMELA MAINLINE 22/23

Aktuální kolekci MAINLINE 22/23 značka LAFORMELA ukázala v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Week již v dubnu v Holešovické tržnici. A nyní k ní představuje kampaňové fotografie.
Prvotní inspirací byla krajina, jež je zde reprezentována ve vzorech látky a zemité barevné paletě. Hlavní tváří kampaně se stala Julie Kolínková, modelka, která prezentaci kolekce na dubnovém fashion weeku zavírala. „Julie dokonale zosobňuje přirozenou spontánnost kolekce,“ pochvaluje si Antonín Soukup, jeden z tvůrčího dua LAFORMELA.
Foto: Jan Grombiřík
LAFORMELA
Foto: Jan Grombiřík
LAFORMELA
Dvorní fotograf značky Jan Grombiřík zachytil Julii na minimalistických kampaňových fotografiích, které představují některé z celkových pětadvaceti looků. Modely kombinují praktičnost s designem a lze je nosit jak na formální příležitosti, tak jako stěžejní kus každodenního šatníku. Maximální důraz je zde, jak je již u této značky zvykem, kladen na precizní zpracování. Z celé kolekce však sálá energie a ženskost, vyniká detaily v podobě předimenzovaných ramen a maximalizovaných klop. Netradičně se v ní objevuje také stříbrná a bordó barva. Co na ni říkáte?
Foto: Jan Grombiřík
LAFORMELA
Foto: Jan Grombiřík
LAFORMELA
Photo: Jan Grombiřík
Talent: Julie Kolínová (Focus Model Managenemt)
Make-up: Ester Tesaříková
Vlasy: Robin Bílka