Móda

Tyrone Dylan Susman je více než múzou Ricka Owense

Australan Tyrone Dylan Susman není pouze múzou designéra Ricka Owense, mimo jiné se podílí na navrhování nových kolekcí, má neutuchající charisma a svým glam-rock stylem ztělesňuje značku jako takovou. Seznamte se s ním.
Foto: Branislav Šimončík
Tyrone Susman by Branislav Šimončík pro Vogue Czechoslovakia, February Issue, 2023
Boty na vysoké platformě, kalhoty značky Rick Owens a kožená bunda. Tak vypadá Tyronův typický outfit. A právě práce s kůží i obsese koženými svršky bylo to, co oba muže osudově spojilo. Stalo se tak v roce 2017, kdy se náhodně potkali v jednom pařížském muzeu. Ačkoli... Tyrone před tím aktivně obeslal řadu módních domů, a když mu žádný neodpověděl, prostě si sbalil kufr a do francouzské metropole vyrazil osobně. A byl doslova k nepřehlédnutí: se svojí výškou čítající dva metry totiž pravidelně cvičí a stará se o sebe, aby — dle jeho vlastních slov — mohla vzkvétat i jeho duše. 
Mimochodem, Tyrone vyrůstal obklopený uměním oslavujícím nahotu, proto pro něj odhalování těla není tabu. U žen ho přitahují maskulinní elementy, u mužů naopak ty feminní. Věří, že sexualita je způsobem sebevyjádření, ne  divadýlkem, jak zaujmout. S tímto tématem ostatně pracuje i jemu blízká móda, která přináší poměrně nová témata do mainstreamové kultury a pop-kultury.
Tyrone Dylan Susman již několik let otevírá přehlídky Ricka Owense, a my tak každou sezonu můžeme vidět, kam se jeho charisma a vzhled zase posunuly. 
V nejnovějším vydání Vogue Czechoslovakia nám Tyrone prozradil, co pro něj znamená být sexy, jaké šperky nosí nejraději nebo jaká je podle něj budoucnost módy.