Móda

Evoluce stylu Paris Hilton

Její podíl na módním hitu Y2K z přelomu tisíciletí je zásadní. Byla to právě ona, na koho tehdy hleděly oči celého světa a kdo udával trendy. Paris Hilton styl definovala růžovými outfity, velkými pásky, brýlemi s kamínky a sametovými teplákovými soupravami. Jaké jsou její další ikonické outfity?
Je to přesně jednadvacet let, co si na oslavu svých 21. narozenin oblékla jeden ze svých nejznámějších outfitů – třpytivé minišaty od Juliena Macdonalda. Outfitem se v roce 2017 nechala inspirovat i Kendall Jenner a na oslavu svých jednadvacátých narozenin si objednala podobný model od LaBourjoisie. „Jsou to nejikoničtější šaty na světě, jsem do nich zamilovaná,“ řekla Paris Hilton nedávno pro Vogue.
Foto: Getty Images
Paris Hilton, 2002
Paris Hilton, která minulý měsíc oznámila narození prvorozeného syna, otevřela v Los Angeles pop up archiv svých nejznámějších outfitů. „Vytáhla jsem některé ze svých nejikoničtějších looků,“ uvedla. „Mám obrovský sklad, kde mám spoustu kousků pro svou dceru, až bude mít holčičku.“
Pop up House of Y2K ukazuje návštěvníkům vývoj trendu od roku 2000 až po dnešek. Zdůrazňuje tři témata – technologii, módu a také beauty průmysl. Hosty doslova přenese zpět v čase. Limitovaná edice outfitů je k dostání skrze aplikaci Klarna a veškeré tržby putují přímo do neziskové organizace Paris Hilton, 11:11 Media Impact.
Její šatník se však od doby Y2K výrazně změnil. „Nedávno jsem procházela všechno své oblečení a darovala spoustu věcí, které už nosit rozhodně nebudu,“ vysvětlila. Pojďte si s námi připomenout evoluci stylu Paris Hilton, v čem se vám líbí nejvíce?