Fotografie

Rewriting covers: Co mění ve svém životě Hana Jiříčková, Taylor Hill a další tváře z IMG Models?

Každý z nás teď přepisuje svoje životní hodnoty. Vážíme si věcí, které jsme dříve považovali za samozřejmé, a objevujeme, co má skutečný význam. Ať už po karanténě, nebo v souvislosti s vyjádřením solidarity všem lidem rovnocenně. Co mění ve svém životě modelky a modelové z agentury IMG Models? Vogue CS se zeptala devíti z nich a zároveň je poprosila, aby zpracovali vlastní cover story. #RewriteYourStory 

Meghan Roche

V této těžké době jsem se donutila vystoupit ze své komfortní zóny. Stejně jako jsem se naučila ve sportu, že tam, kde je nepřízeň osudu, je také příležitost učit se, růst a zlepšovat. Nečinná mysl je cesta do pekel, takže jsem se rozhodla věnovat svůj čas a úsilí svým vášním, kterých jsem se před karanténou obávala nebo byla příliš zaneprázdněná, a také se snažím překonávat své každodenní nejistoty a boje.
Dlouho mám tajnou vášeň pro pečení a experimentování se zdravými ingrediencemi. Tuto dobu jsem tedy využila k pečení, testování a zdokonalování vlastních receptů, o které se chci v budoucnu podělit.
Přestože jsem zažila i neúspěšné pokusy, užívám si to a dělám hlavně pro vlastní potěšení. Kromě pečení jsem čas využila k tomu, abych se naučila trpělivosti. Obvykle jsem typ člověka, který se do všeho vrhá po hlavě, ale teď se konečně učím, že pracovat chytře je lepší než pracovat tvrdě. Strávila jsem tolik času snahou vyhnout se svým vlastním pocitům i negativitě třeba tak, že jsem pomáhala ostatním. Nyní jsem se dozvěděla, že je normální cítit se určitým způsobem, že všichni máme dobré i špatné dny a že je stejně důležité přijmout jak to pozitivní, tak to negativní. Učím se čelit těmto těžkým dnům a negativním myšlenkám a nevyhýbat se věcem, které mě dříve děsily.

James Turlington

Chystám se přepsat způsob, jak v budoucnu přijímat závazky. Můj čas je příliš vzácný na to, abych dělal věci, kterým se nebudu věnovat naplno.

Taylor Hill

Každý den se snažím pečovat o svou mysl, tělo a duši. Je pro mě důležité denně cvičit, je to můj způsob meditace, ale také péče o své tělo. Je nezbytné, abych zůstala aktivní, i když je to jen malá procházka s Tate, každý den se musím hýbat. Není tajemstvím, že ráda čtu, ale někdy je těžké otevřít knihu po dlouhých dnech plných focení; během karantény jsem však rozhodně četla mnohem více než kdy jindy a cítím se znovu propojena se svou myslí a tělem. Nic nemiluji více než se schoulit na gauči s dobrou knihou. Mé duši se dostává maximální pozornosti, když jsem se svou rodinou, která mi vždycky pomůže načerpat energii. Téměř každý týden jsme měli rodinné večeře a nedělní brunche.

Mads Mullins

Přepisování krásy.
Říkám přepisování krásy, protože struktura společnosti má tak výrazné standardy krásy; všechny by měly být odstraněny, aby veškerá krása a umění zůstaly fluidní.

Ola Rudnicka

Přepisování času.
Největší změnou, kterou jsem cítila během karantény, bylo to, že jsem najednou měla čas. Konečně jsem měla čas udělat si čas. Byla jsem zvyklá denně létat a nikdy jsem nebyla doma déle jak 7 nocí. Musím přiznat, že jsem na tomto životním stylu byla závislá.
Poslední dva měsíce mě přiměly dělat věci přirozeným tempem. Nikam jsem nespěchala. Cítila jsem se nezávislá na hodinách a dělala jsem věci tak dlouho, jak jsem chtěla nebo potřebovala. Ať už to bylo krájení zeleniny při vaření, zkoumání věcí, které mě baví, třídění odpadu nebo trávení času s mými milovanými. Většinou s těmi, které zanedbávám nejvíce, protože oni jsou ti, kteří vždy pochopí, že musím dělat i jiné věci. Proto jsem si dopřála dlouhé hodiny na telefonu s rodinou. Něco, co jsem za celé roky nikdy neudělala. Kromě toho jsem se konečně naučila věci dokončovat. Poslouchání celých alb, dočtení všech článků, které jsem si otevřela online, hodiny čtení bez přestání. Bylo velmi uspokojivé zjistit, že bez všudypřítomného rozptýlení jsem schopna si na všechny tyto malé věci udělat čas.

Noah Carlos

Přepisování sebe.
Být doma v karanténě mi poskytlo spoustu času na přemýšlení o tom, co ve svém životě chci. Změnil jsem způsob, jakým mluvím s lidmi, učím se přemýšlet hlavou a nenechat se ovládnout emocemi. Určitě můžete říct něco bolestivého, aniž byste o tom nejdřív přemýšleli. Mám nové cíle, na které jsem přišel při pobytu doma 24/7, uvidíme, jestli tím hlavním bude móda.

Maria Borges

Toto je věc, kterou přepisuji více než cokoli jiného v životě. Všechny životy jsou důležité bez ohledu na rasu nebo barvu pleti.

Hana Jiříčková

… Nikdo nechce být poraženým.
„Nikdo si nepamatuje poražené.“ H. J. Květen 2020.
Poslední dobou se hodně mluví o hrdinech této doby ... Každý chce být hrdina. Nyní je na nás, abychom ukázali pravou barvu a pozitivní vliv. Přepisování svého chování, být věrný svým hodnotám. Péče o blízké, přátele a kolegy. Upřednostňování lokální produkce a drobných prodejců, kteří po tom všem budou potřebovat naši pomoc ... Slova mohou být prázdná, záleží na našich činech ...

Alton Mason

Přepisování historie