Doplňky

Odvaha a ušlechtilost hrdinky nejnovější bondovky

Po dlouhých měsících pandemie, která zastavila veškeré dění, jsme se dočkali. Odkládaná premiéra filmu Není čas zemřít konečně vstupuje do českých kin. A protože ani tentokrát nebude chybět po boku agenta 007 odvážná žena, klenotnický dům Chopard ve spolupráci se společností EON Productions připravil jako poctu energické hrdince limitovanou kolekci šperků Happy Hearts –⁠ Golden Hearts.
Foto: Courtesy of Chopard
Srdce, jehož francouzský ekvivalent cœur pochází z latinského cor za slovem courage, je pro značku Chopard synonymem statečnosti. Prostřednictvím nové řady šperků, která vychází z ikonické kolekce Happy Hearts, tak umělecká ředitelka Caroline Scheufele odhaluje vlastní vizi Bond girl, jež společně se svým milým odhodlaně bojuje proti zlu. Blýskne se přitom růžové zlato, vzácný kov, který je neodmyslitelně spjatý s DNA bondovek (objevil se například ve snímcích Goldfinger, Muž se zlatou zbraní nebo Zlaté oko). 
Kolekce Happy Hearts –⁠ Golden Hearts se skládá z náramku, náušnic, přívěsku a dlouhého náhrdelníku sautoir. Ve všech těchto jedinečných špercích se hravě střídá velké zlaté srdce s menším srdcem ukrývajícím tančící diamant, symbol svobody i dobrodružství a tradiční motiv společnosti Chopard.
Druhá verze nabízí stejný design: s velkým srdcem, jemně osázeným diamanty. 
U všech šperků a hodinek Chopard je od roku 2018 zlato získávané výhradně z etických zdrojů. K ještě lepšímu pocitu přispívá i fakt, že je na kůži úžasně poddajné a lehké.
Kolekce Happy je k dostání v pouhých 7007 kusech po celém světě.