Celebrity

Gigi a Bradley nebo Dua Lipa a její nový kluk... Tyhle páry vám mohou být inspirací v tandemovém šatníku

Oblečení, které nosí, odráží i to, co tyhle slavné páry zažívají. Vysílají o sobě zprávy skrze svůj matchy-matchy style. 

Sekta je taky láska 

Láskou a klasickou denimovou modrou opilý pár – Dua Lipa a Calum Turner. Jejich šatník se zdá být až příliš partnerský. Časopis People tyhle dva zachytil v béžových tričkách a modrých mum jeans na procházce v Beverly Hills. Ač jejich kroky vedly po chodníku jedné z nejdražších čtvrtí na světě, vypadali, jako by zrovna opustili sektářskou komunitu. Odzbrojující půvab i láska možná vskutku září jen na pozadí toho nejjednoduššího podkladu.
 

Víkendová přízemnost 

On je známý don Juan, ona matka, co se potřebuje usadit. Přesto jsou spolu. O kom je asi tak řeč? Pár roku Gigi Hadid a Bradley Cooper nedá spát ani naší HR manažerce. Svými výstředními názory navíc Gigi nedávno vzbudila rozruchy na sítích, a tak se teď drží nenápadně stranou – a právě takový je i její osobní styl z poslední doby. Bradley zas lehce imituje neformálnost šatníku úspěšných režisérů. V čem by se vám tak tihle dva mohli stát inspirací? V naprosté nenucenosti! Oblečou si cokoliv a věří v zázrak. Je to spíš statement než styling. Klíčové kousky? Bomber, džíny, bílé triko, scrunchy. Jako Julia Roberts v devadesátých letech. 

Comfy-comfy 

Oba působí jako malí plyšoví medvídci. Selena Gomez a Benny Blanco mají svoji comfy éru a objevují se na veřejnosti zabalení do vrstev svršků, které se ani nezdají být tak opodstatněné jako stylové. Jejich přístup prostě vyjadřuje spojení Netflix & chill. Jako by jim už bylo jedno, jak vypadají. Jako by jim bylo jedno, že jsou jak obalené karbanátky. Mají jeden druhého a to jim evidentně stačí. Dokonalý důkaz? Jejich společná přítomnost na utkání Los Angeles Lakers s the Miami Heat v Crypto.com aréně.