Celebrity

Emmy Awards 2024: Oslnivé fashion momenty na červeném koberci

Další bezesná noc pro nejen pro celebrity. Po nedělních Critics' Choice Awards se hned den poté uskutečnil slavnostní galavečer u příležitosti předávání cen Emmy za nejlepší televizní počiny roku. Podívejte se na impozantní módní podívanou, která se odehrála na červeném koberci. 
Foto: Getty Images
Jenna Ortega v šatech Dior Haute Couture
Nejdříve si ujasněme jednu věc: Emmys 2024 jsou ve skutečnosti odložené Emmys 2023. Původně se ceny měly předávat už 18. září 2023; zhruba měsíc před tímto datem však organizátoři ceremoniál posunuli v naději, že se během několika měsíců podaří vyřešit stávky WGA a SAG-AFTRA. Nominace porota vyhlásila už v červenci, na včerejším ceremoniálu tak byly oceněny pořady vysílané v období od 1. června 2022 do 31. května 2023.
Show v divadle Peacock (dříve známé jako Microsoft) v Los Angeles tentokrát moderoval herec a komik Anthony Anderson za pomoci dalších hvězd jako Jodie Foster, Natasha Lyonne, Jenna Ortega, Pedro Pascal, Tracee Ellis Ross a spousty dalších. Viděli jsme také dvojice i celé moderátorské skupinky, které nebyly ničím jiným než reunionem seriálů Sopranovi, Martin, American Horror Story, Chirurgové a také Saturday Night Live: Weekend Update s kultovní dvojicí Tina Fey a Amy Poehler.
Zatímco na pódiu se odehrával soubor mezi Bojem o moc, The Last of Us a Bílým lotosem, ještě větší drama přinesl červený koberec. Ve velmi krátkém čase se celebrity a jejich glam týmy musely znovu vybičovat k maximálním výkonům, protože i předávání cen Emmy má velmi dlouhou módní historii. Jak to dopadlo, se můžete podívat v galerii nejlépe oblečených hvězd na Emmy 2024.