Celebrity

Critics Choice Awards 2024: Klíčové fashion momenty z červeného koberce

Po Zlatých glóbech, které minulý víkend ověnčily cenami filmy jako Oppenheimer, Barbie nebo Chudáčci a seriály Boj o moc, Bear a Ve při, se v neděli konalo udílení Critics Choice Awards 2024. I tato událost přilákala spoustu slavných tváří. Podívejte se, kdo v čem přišel na 29. ročník.
Foto: Getty Images
Margot Robbie v šatech Balmain
Critics Choice Awards jsou dalším předskokanem udílení Oscarů (letos se odehrají 10. března), přičemž ocenění získávají nejen filmy, ale i televizní projekty, stejně jako v případě Zlatých glóbů. Jak už ale samotný název napovídá, odbornou porotu tvoří pouze skupina televizních, rozhlasových a internetových kritiků. Ovšem na rozdíl od Zlatých glóbů se ceny udílejí nejen hercům, režisérům, scenáristům, producentům a hudebníkům, ale také tvůrcům za nejlepší make-up, kostýmy, střih, vizuální efekty talk show, komediální speciál nebo animovaný seriál. Kritici navíc udělují zvláštní cenu pro mladé herce.
Vítězů včerejšího večera je tak mnohem víc, my se však podíváme na to, jak si celebrity a jejich glam týmy poradily s červeným kobercem před Barker Hangar na letišti v Santa Monice, kde se slavnostní ceremoniál v noci na dnešek odehrál.