Celebrity

Style File: Sofia Richie Grainge, královna tichého luxusu

V době, kdy začal sílit trend tichého luxusu, její šatník, který dlouho spočíval ve sbírce základních kousků, do minimalistického stylu perfektně zapadl. Ponořili jsme se do archivu a vybrali ty nejlepší looky v podání Sofie Richie Grainge.
Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Prada
Sofia Richie na přehlídce Prada jaro - léto 2024, 21. září 2023
Jako dceři Lionela Richieho, legendárního amerického zpěváka a skladatele, jí světlo reflektorů nikdy nebylo cizí. Ovšem teprve v minulém roce zazářila jako internetová It girl, když si s Elliotem Graingem řekli své ano v legendárním hotelu Cap-Eden-Roc na jihu Francie. 
Po navázání spolupráce se stylistkou Liat Baruch v roce 2021 prošel její šatník výraznější proměnou. Riskantní outfity ustoupily klasickým střihům a precizní krejčovině – a tímto přístupem značně přispěla ke vzniku trendu quiet luxury, který se stal v uplynulém roce velmi častým tématem diskuzí. Sofii coby vášnivou fanynku značky Chanel často můžete zahlédnout s kabelkami a doplňky od zmíněného francouzského módního domu. Rovněž nám dokazuje, že nadčasové siluety mohou být stále hravé, když do nich vnesete barevné prvky. Pokud tedy chcete svůj šatník přiblížit stylu celebrit, ale nevíte, kde začít, inspirujte se právě jejím šatníkem.