Celebrity

Dua Lipa & její outfity: Proměny a změny, které stojí za to sledovat

Popstar, která možná na první pohled působila jako skvělý marketingový produkt, na ten druhý ale ohromila neobvyklým hlasem a vzhledem na míle vzdáleným od univerzálních krásek z MTV. Dua Lipa, hrdá na své kosovské kořeny, je nespoutaná, a přitom ve svém projevu dokonale vyhraněná. Má téměř 89 milionů sledujících na Instagramu, řadu hitů a také vybroušený cit pro módu, který se zatajeným dechem kopíruje celý svět včetně celebrit. Zpěvačka, skladatelka, influencerka a trendsetterka dnes slaví 28. narozeniny.
Ať už se jedná o promyšlené kostýmy na koncertní turné, róby na červený koberec, anebo street style, Dua Lipa jednoduše umí. Jakýkoliv kousek na sebe vezme, strhne se po něm rovnou mánie — začne se masově prodávat, napodobuje ve fast fashion a návrháři se předbíhají v nabídkách na spolupráce. Příklad? Když se Dua Lipa objevila v zářivé fialové minisukni a podprsence od značky Valentino, každá z žen zatoužila mít stejnou. Puma zase díky spolupráci s ní znovu začala vyprodávat své kolekce, a když ve žluté róbě nakráčela na přehlídku módního domu Balenciaga, drze zastínila Kim Kardashian i Nicole Kidman. Přiznejme si, všichni chceme být občas jako ona. Nepřehlédnutelní, odvážní, tak trochu mimo, avšak za všech okolností udávající směr.

A protože tato muzikantka ověnčená Grammy právě dnes slaví narozeniny, my pro vás máme dárek: 28 jejích nejlepších looků, protože Dua Lipa je prostě #hotterthanhell.