Celebrity

Blue Ivy: Módní star generace alfa

V roce 2021 se už ve svých devíti letech stala držitelkou ceny Grammy. Blue Ivy je už od svého narození ostře sledovanou celebritou – mít za rodiče Beyoncé a Jay-Z totiž vyvolává jistá očekávání. 
Foto: Kevin Mazur/WireImage for Parkwood
Blue Ivy Carter, 2023
Ve svých dvanácti letech má americká zpěvačka Blue Ivy Carter na kontě už spoustu úspěchů. Coby nejmladší interpret se umístila se svou písní v žebříčku Billboard a do Guinessovy knihy rekordů se dostala už dva dny po svém narození díky písni Glory, v níž její otec použil její pláč. Nejmladší vítězkou ceny BET Award a Grammy se zase stala díky singlu své matky Brown Skin Girl v roce 2021. Jako devítiletá se tak stala druhou nejmladší držitelkou ceny Grammy (v roce 2001 se tou nejmladší stala osmiletá Leah Peasall). Jako modelka se objevila v kampani pro značku Ivy Park.
Minulý rok se v roli tanečnice účastnila světového turné Renaissance své matky Beyoncé a dokázala, že od svých rodičů zdědila nejen talent, ale i sebedůvěru. Mít takové rodiče také znamená, že váš šatník je ikonickým už od samého narození. Kdo jiný by měl v takovém věku vlastnit šaty na míru od značek jako Gucci a Dior? Ty od Diora vynesla na červený koberec už ve svých třech letech. 
V roce 2018 se na předávání cen Grammy po boku svých rodičů objevila ve sněhobílém obleku a s kabelkou od značky Valentino. Co dalšího v jejím šatníku za posledních pár let nechybělo? Například bleděmodré šaty od Gucci s květinovým potiskem, které ladí k šatům její matky a společně si je oblékly v Paříži. Prohlédněte si, jak se z nejstarší dcery slavného páru stala módní ikona generace alfa.