Celebrity

Pamela Anderson zcela změnila svůj styl

Pamela Anderson opouští svůj typicky vyzývavý vzhled a vybírá si decentnější outfity přesně v souladu s quiet luxury.
Foto: Profimedia
Pamela Anderson na eventu Pandora v New Yorku
V roce 1989 byla Pamela Anderson v rodné Kanadě objevena na fotbalovém zápase prostřednictvím obří obrazovky na stadionu. Mezi diváky pracovala jako modelka a tvář jedné značky nápojů. O dva roky později udělala první krůčky do světa televize v seriálu Home Improvement a poté byla obsazena do role ikonické CJ v seriálu Baywatch a kultovní sexsymbol byl na světě.

Pamela si osvojila trend tichého luxusu

Vnadná blondýnka poutala pozornost nejen v televizním pořadu, ale i při veřejných vystoupeních s nechvalně proslulými milostnými aférami. K její popularitě přispěl i nenapodobitelný sexy styl na červeném koberci, díky němuž se stala skutečnou ikonou 90. let a začátku milénia.
O tři desetiletí později se zdá, že letošek bude jejím rokem. Díky autobiografii a dokumentárnímu filmu na Netflixu, který je reakcí na seriál Pam & Tommy, se o ní hodně mluví. Coby múza způsobila rozruch v první řadě přehlídky Jacquemus Le Raphia jaro/léto 2023 a podle všeho je pevně rozhodnutá znovu ovládnout svět módy. Dala sbohem minišatům a těsným korzetům a odhodlala se k radikální změně. Na newyorském týdnu módy jaro/léto 2024 zaujala formálním, elegantním stylem přesně v souladu s trendem tichého luxusu, který více odpovídá autentičtější osobnosti, kterou dnes vídáme na obrazovce.
Na otevření nového obchodu Pandora na Manhattanu pak vystoupila ve zdrženlivém a neutrálním stylu, stejně jako když se následující den zúčastnila zahájení výstavy Ed Ruscha: Now Then v MoMa, kde měla na sobě dokonalý bílý look. O dva dny později seděla v první řadě na přehlídce Proenza Schouler ve zvláště sofistikovaném úpletovém modelu. 
Článek vyšel v originále na vogue.fr.