Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Celebrity

Pamela Anderson zcela změnila svůj styl

Jessica Scemama20. 9. 2023
Pamela Anderson opouští svůj typicky vyzývavý vzhled a vybírá si decentnější outfity přesně v souladu s quiet luxury.
Pamela Anderson na eventu Pandora v New Yorku
Foto: Profimedia
Pamela Anderson na eventu Pandora v New Yorku
V roce 1989 byla Pamela Anderson v rodné Kanadě objevena na fotbalovém zápase prostřednictvím obří obrazovky na stadionu. Mezi diváky pracovala jako modelka a tvář jedné značky nápojů. O dva roky později udělala první krůčky do světa televize v seriálu Home Improvement a poté byla obsazena do role ikonické CJ v seriálu Baywatch a kultovní sexsymbol byl na světě.

Pamela si osvojila trend tichého luxusu

Vnadná blondýnka poutala pozornost nejen v televizním pořadu, ale i při veřejných vystoupeních s nechvalně proslulými milostnými aférami. K její popularitě přispěl i nenapodobitelný sexy styl na červeném koberci, díky němuž se stala skutečnou ikonou 90. let a začátku milénia.
O tři desetiletí později se zdá, že letošek bude jejím rokem. Díky autobiografii a dokumentárnímu filmu na Netflixu, který je reakcí na seriál Pam & Tommy, se o ní hodně mluví. Coby múza způsobila rozruch v první řadě přehlídky Jacquemus Le Raphia jaro/léto 2023 a podle všeho je pevně rozhodnutá znovu ovládnout svět módy. Dala sbohem minišatům a těsným korzetům a odhodlala se k radikální změně. Na newyorském týdnu módy jaro/léto 2024 zaujala formálním, elegantním stylem přesně v souladu s trendem tichého luxusu, který více odpovídá autentičtější osobnosti, kterou dnes vídáme na obrazovce.
Na otevření nového obchodu Pandora na Manhattanu pak vystoupila ve zdrženlivém a neutrálním stylu, stejně jako když se následující den zúčastnila zahájení výstavy Ed Ruscha: Now Then v MoMa, kde měla na sobě dokonalý bílý look. O dva dny později seděla v první řadě na přehlídce Proenza Schouler ve zvláště sofistikovaném úpletovém modelu. 
Pamela Anderson před studii NBC v New Yorku
1 / 4
Pamela Anderson před studii NBC v New Yorku
Foto: Raymond Hall/GC Images
Článek vyšel v originále na vogue.fr.