Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Celebrity

Céline Dion nosí trendy sukně, které lichotí každé postavě

Jessica Scemama3. 7. 2024
Maximální délky a světlé barvy určují kontury současných hvězdných sukní. Důkazem jsou i ty, které nosí Céline Dion.
Céline Dion v New Yorku
Foto: MEGA/GC Images
Céline Dion v New Yorku

Dlouhá bílá sukně Céline Dion je must-have léta: elegantní, éterická, neformální

Céline Dion je zpět. Netrpělivě jsme očekávali den, kdy se kanadské zpěvačce konečně podaří překonat stiff-person syndrom (říká se mu také syndrom ztuhlého člověka), kterým trpí. Jde o vzácné autoimunitní onemocnění, kvůli němuž se musela stáhnout z hudební scény a zrušit řadu koncertů a vystoupení. Jak prozrazuje v intimním dokumentu s názvem I am Céline Dion, který byl 25. června uveden na Prime Video, bojuje oblíbená diva s obdivuhodným odhodláním o návrat na pódia.

Bílý outfit od Diora na premiéře dokumentárního filmu I am Céline Dion

Poté, co se v únoru nečekaně objevila na předávání cen Grammy a nechala se vyfotografovat na obálku květnového vydání francouzského Vogue 2024, se Céline Dion prošla společně se synem René-Charlesem po červeném koberci v newyorské Alice Tully Hall v Lincolnově centru na premiéře dokumentárního filmu, který zachycuje její život a nelehký boj s nemocí. Umělkyně při této příležitosti zvolila zcela bílý outfit od Diora, který se skládal ze saténové halenky s kočičí mašlí, dlouhé bílé hedvábné sukně a černého minipásku s krystaly.

Dlouhá bílá sukně Céline Dion od Gucci

Stejný styl si zpěvačka zopakovala 28. června na národní sportovní akci v Montréalu, kde si oblékla bílou košili s krátkým rukávem a dlouhou sukni s integrovaným páskem, tentokrát od značky Gucci.
Byl to inspirativní outfit, protože dlouhá bílá sukně, ať už z krepu, saténu, nebo džínoviny prodlužuje siluetu, hodí se ke každému stylu a je vhodná jak pro denní letní look, tak pro ty nejelegantnější a nejšikovnější večerní outfity. Při nošení v jednobarevném provedení je pak efekt zaručen.
Bílá maxisukně, GUCCI, prodává MYTHERESA, 1350 €
1 / 12
Bílá maxisukně, GUCCI, prodává MYTHERESA, 1350 €      
Foto: GUCCI
Článek vyšel v originále na vogue.fr.