Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Trendy

Nezapomeňte na prázdninovou sukni. Nejlepší sukně tohoto léta jsou dlouhé, rozevláté a bílé

Cindy Kerberová2. 7. 2024
Elegantní, nadčasové, maximálně univerzální a překvapivě praktické. Kdybyste si měli do svého šatníku či do kufru přidat jednu jedinou věc, měla by to být dlouhá a rozevlátá sukně s pružným pasem a v zářivě bílém odstínu.
Autor: Julia Avgusta Morozova for Vogue CS
Foto: Julia Avgusta Morozova for Vogue CS

Jedna sukně vládne celému létu: Bílé maxisukně nebudete chtít odložit ani na pláži

Trendy, romantická, boho, minimalistická. Bílá maxisukně může být vším, čím chcete. Stírá hranice mezi trendy a styly, díky čemuž nemůžete s bílou dlouhou sukní ke kotníkům sáhnout vedle. Je na ní cosi neskonale uvolňujícího, když vlaje kolem těla a přináší pocit komfortu i během dnů, kdy teploty dosahují pekelných hodnot. Skvěle doladí business šatník ve chvílích, kdy se musíte pohybovat mezi tropickým počasím venku a klimatizovanou kanceláří. Ještě snadněji si z ní uděláte ideální outfit na pláž. Při této příležitosti ji můžete kombinovat s vrškem od plavek nebo si z ní uděláte šaty na oběd v plážovém klubu. Bílá maxisukně září všude, kde se objeví.
Na přehlídkách jaro – léto 2024 jsme ji viděli s crop topy, džínovou vestičkou, bílou romantickou halenkou, košilemi všech barev. Dívejte se na ni jako na čisté bílé plátno, na které „nakreslíte", co vás jen napadne. Hlavní předností bílé maxisukně je její univerzálnost, snadno ji přizpůsobíte aktuální situaci. Uspokojí tak všechny vaše nálady a nápady. Jednoduše ji proměníte v elegantní outfit do práce, na party i na svatbu; stejně dobře dokáže být plážovým oblečením i ideální volbou pro chladnější večery. 
Kolekce resort 2025, VIKTORIA WOODS
1 / 11
Kolekce resort 2025, VIKTORIA WOODS
Foto: Launchmetrics

Do ulic, do práce, k moři

Univerzální bílá sukně představuje perfektní základ letního šatníku, ať se prázdninové měsíce chystáte trávit jakkoliv. Sněhobílá maxisukně vám bude dokonalým společníkem, jak ukazují módní hvězdy a influencerky v rámci letního streetstylu. Na pracovní schůzky ji doplňte elegantním sakem nebo košilí. Na procházky městem oceníte kombinaci s volným topem, crossbody kabelkou a pohodlnými teniskami. Nabízí se styling s béžovým úpletem, nařasenými košilemi, vrstvení s tílkem a košilí. Klíčovým doplňkem jsou kabelky, které na bílém podkladu maximálně vyniknou.
Street style Milan Fashion Week
1 / 9
Street style Milan Fashion Week
Foto: Launchmetrics
Kde tuto trendy nadčasovou sukni seženete právě teď? V následujícím výběru najdete bílou maxisukni pro každou příležitost a rozpočet. 
Bílá maxisukně, DOLCE & GABBANA, prodává FARFETCH, 4750 €
1 / 10
Bílá maxisukně, DOLCE & GABBANA, prodává FARFETCH, 4750 €      
Foto: Dolce & Gabanna