Celebrity

Pokud někdo dokáže vrátit na scénu skinny jeans, je to jedině Kate Moss

Kate Moss a její šatník skýtá skutečné módní poklady a nekonečný zdroj inspirace. 
Foto: Joan Wakeham
Kate Moss
V poslední době se v souvislosti s módními trendy o něčem vášnivě diskutuje – jsou to ultra úzké džíny. Navzdory jejich kontroverzi, která je od jejich vzniku doprovází, si udržují jasnou popularitu. Alespoň mezi supermodelkami. Emily Ratajowski, Bella Hadid a Gisele Bündchen. Je to jen pár jmen, které se k návratu skinny jeans v poslední době přihlásily. A teď se do hry zapojila i Kate Moss
Supermodelka si na nákupy v Cotswolds vybrala nenápadný outfit, jehož součástí však byl podstatný kus módní historie. Modré skinny jeans a černé balerínky zkombinovala s topem s dlouhým rukávem, který je starší než její kariéra. Moss začínala s modelingem v roce 1988, tričko pochází z kolekce World's End jaro – léto 1982 od Vivienne Westwood a Malcolma McLarena. Moss byla výraznou tváří přehlídek Westwood. Jen si vzpomeňte na show jaro – léto 1995, kdy kráčela po mole nahoře bez a pochutnávala si přitom na zmrzlině. 
Ačkoliv její kalhoty nebyly jediným kontroverzním kouskem, Moss zvolila nízké skinny jeans, což je dvojnásobná rána pro ty, kdo si přejí aby nultá léta zůstala minulostí. I když svět možná není úplně nakloněn návratu skinny jeans, možná by lidé změnili názor, kdyby je, stejně jako Kate Moss, doplnili vintage kouskem od Vivienne Westwood.
Objevte pro sebe skinny jeans inspirované Kate Moss.
Článek vyšel v originále na vogue.co.uk.