Celebrity

Charlize Theron přepisuje letní vlasová pravidla se zbrusu novou barvou

Tmavší vlasy na léto? A proč by ne? Většina lidí v teplých měsících volí světlejší odstín, ale jestli vás někdo dokáže přesvědčit o opaku, pak je to právě Charlize Theron, jejíž perfektní účes se zcela proměnil díky novému tmavě čokoládovému odstínu. 
Foto: Getty Images
Charlize Theron, červen 2022
Pokud jde o slavné blondýnky, Charlize Theron patří mezi ty nejznámější. Ať už ve filmech, jako je Bombshell, nebo v reklamách značky Dior, kde je od hlavy až k patě zahalená do zlaté, je s tímto odstínem už roky neodmyslitelně spojována. 
Charlize však dokázala, že jí sluší i tmavší odstín vlasů: na večírku v Kalifornii, který se konal na podporu charitativního projektu Charlize Theron Africa Outreach, se objevila s novými, téměř černými vlasy. 
Ačkoli populární herečka mění barvu vlasů jen zřídka, co se týče střihů, je doslova jako chameleon. Ve spolupráci s kadeřníkem Adyrem Abergelem v minulosti experimentovala s drdoly, mikádem a delšími účesy. Vždy úspěšně. Čokoládový odstín jí sice sluší, ale je pravděpodobně jen otázkou času, kdy přejde zpět na světlejší stranu. Blondes have more fun!?