Celebrity

Style File: Jenna Ortega a její inspirativní šatník

Pro mnohé se vynořila odnikud, ale Jenna Ortega se v showbusinessu pohybuje už hodně let a kromě úspěšných rolí včetně ikonické postavy Wednesday ve stejnojmenném seriálu Tima Burtona patří mezi stoupající módní hvězdy. Seznamte se s jedinečným stylem herečky, o které ještě hodně uslyšíme.
Foto: Todd Owyoung/NBC via Getty Images
Jenna Ortega v zákulisí Tonight Show Starring Jimmy Fallon, 16. prosince 2022
Než se na Netflixu objevila série Wednesday, Jenna Ortega už na svém kontě měla několik úspěšných rolí. Nejvíce ji proslavil seriál Stuck in the Middle na Disney Chanel a seriál You, rovněž z produkce Netflixu. Kromě herecké kariéry rodačka z Coachella Valley pilně budovala image módní hvězdy.
Má za sebou pár přehlídek i červený koberec na Met Gala, na nejsledovanější módní akci roku si vybrala růžový model Valentino a šperky Chopard. Ortega má jedinečný smysl pro styl, který se dá definovat nejlépe jako edgy. Často volí výrazné střihy v černé i zářivé odstíny a potisky. Rozhodně se nebojí kombinovat styly neotřelým a zajímavým způsobem tak, aby na filmových premiérách a předání filmových a televizních cen vynikla po boku superhvězd.
Od svého debutu na červeném koberci začátkem roku 2016 se tato dvacetiletá herečka nebojí experimentovat a neustále zkoušet něco nového. Posouvá hranice vlastního šatníku, čímž inspiruje svou neustále rostoucí fanouškovskou základu. Jennu Ortegu určitě má cenu sledovat, protože toto je teprve začátek.