Celebrity

Harmonické souznění v podání Harryho Stylese a Olivie Wilde

Styl slavných párů byl vždy součástí hollywoodského módního folklóru. Všichni máme ještě v živé paměti fotky Justina a Britney v denimových outfitech na American Music Awards z roku 2001, stejně tak synchronizované modely Victorie Beckham a Davida Beckhama. Teď se k nim přidal matchy-matchy pár Kanye West a Julia Fox, který se na přehlídce Schiaparelli objevil v černé kůži. Na první pohled dokonalé sladění zamilovaných dvojic je většinou dopředu promyšlené hlavně kvůli paparazzi. V případě Harryho Stylese a Olivie Wilde jde však o přirozené souznění.
Poznali se během natáčení filmu Don’t Worry Darling a od té doby, co byli společně vyfoceni na svatbě blízkého kolegy, se z nich stala dvojice snů. Oba na sobě měli bohémské modely z dílny italské značky Gucci a masky na obličej z filmu The Wampire’s Wife. 
Při procházkách ulicemi Los Angeles je potkáte v obyčejných teniskách a potrhaných džínách. Jediným znakem slávy jsou jejich doplňky; Harry rád nosí bílé sluneční brýle Saint Laurent, zatímco Olivia dává přednost obroučkám Lexxola. 
Nic nenasvědčuje tomu, že by za jejich podobným stylingem stál úspěšný módní stylista. Není to ten typ vědomého streetwearu v duchu Justina a Hailey Bieber, ani high fashion Rihanny a A$AP Rockyho. 
Harry a Olivia nechodí ani s bodyguardy, čímž se zcela vymykají zažitým představám o tom, jak se chovají celebrity v roce 2022.
Foto: Frazer Harrison/Getty Images
Olivia Wilde v šatech Valentino
Foto: Getty Images
Harry Styles v Gucci, Grammy Awards 2021
Oba jsou pohodáři a zůstávají věrní svým ideálům. Místo toho, aby fanoušky nabádali ke koupi stejných tenisek, jako mají oni, se raději věnují důležitějším věcem. Kdyby vás to ale přece jen zajímalo, Olivia nosí tenisky Commes des Garçons Play, zatímco Harry dává přednost retro siluetě tenisek Adidas.
„Oblečení je tu od toho, abychom se bavili, experimentovali a hráli si s ním,“ řekl Styles během rozhovoru pro americkou Vogue. 
Olivia, která často mění oblíbené svetry a mikiny značek Bella Freud a Pangaia za merch kousky z turné Harryho Stylese, se nedávno také vyjádřila o genderově neutrální image svého partnera: „Je opravdu výjimečné vidět někoho tak slavného, jak mění představu o tom, co znamená být skutečně sebevědomým mužem.“