Celebrity

Cyklistické šortky v podání Lily-Rose Depp

Už dávno se nenosí jen na hodiny spinningu. 
Foto: Profimedia
Lily Rose Depp
V letech 2019 a 2021 se cyklistické šortky dostaly do centra pozornosti u celebrit i influencerů. Zejména hvězdy z klanu Kardashian-Jenner si přiléhavé sportovní oblečení mimořádně oblíbily. Módní značky jako Balmain, Coperni, Miu Miu se svezly na vlně popularity a nabídly své vlastní luxusní varianty. Pak se po nich slehla zem, vloni je nahradily capri kalhoty z 80. let. Dneska však Lily-Rose Depp znovu přitáhla pozornost, když si je oblékla do ulic L. A.
O víkendu si herečka vybrala zelený top s dlouhými rukávy od značky Paloma Wool a k němu bílé šortky ke kolenům od Gimaguas. Svůj ležérní outfit doplnila Lily-Rose sofistikovanými bílými lodičkami Chanel s volnou patou a krémovou koženou taškou přes rameno značky Paloma Wool.
Někdo by mohl namítnout, že cyklistické šortky jsou vyhrazeny výhradně pro hodiny spinningu. Ale vlivné osobnosti jako Diana, princezna z Walesu, způsobily v 90. letech revoluci v tomto stylu, když s lehkostí kombinovaly pastelové šortky s ležérními grafickými mikinami, teniskami a vysokými ponožkami. Nyní cyklistickým šortkám Lily-Rose dodává nový šmrnc a vyvažuje je elegantními, ženskými akcenty.
Článek vyšel v originále na vogue.co.uk.