Celebrity

Lekce francouzského stylu od Lily-Rose Depp

Poprvé se na scéně objevila v roce 2015 po boku své mámy Vanessy Paradis na přehlídce Chanel v New Yorku. Od té doby dává světu jednu módní lekci za druhou. Ať už jde o little black dress, cyklistické šortky, nebo bílé šaty. 
Foto: Profimedia.cz
Lily Collins a Lily-Rose Depp na přehlídce Chanel Haute Couture podzim – zima 2015
Od prvního momentu, kdy vkročila na červený koberec, její kariéra nabrala rychlost závodního ferrari. Dcera francouzské módní ikony Vanessy Paradis a hollywoodské hvězdy Johnnyho Deppa se okamžitě stala jednou z nejvyhledávanějších tváří své generace. 
Z první řady na newyorské přehlídce jí cesta na molo trvala pouhých pět měsíců, kdy si ji spolu s Lily Collins vybral Karl Lagerfeld na haute couture show podzim–zima 2015/2016. Za pár týdnů dostala první módní kampaň a stala se tváří kolekce brýlí Chanel. Toto spojení se nestalo náhodou.
Její matka v roce 1991 natočila legendární kampaň na vůni Coco, kde si zahrála malého ptáčka ve zlaté kleci a patří mezi tradiční tváře jednoho z nejslavnějších módních domů.
„Chanel byl vždycky součástí mého života,“ řekla Lily-Rose v rozhovoru pro Vogue. „Moje máma s nimi pracovala od svých osmnácti a já jsem s ní chodila do butiku odmalička. Mám dokonce fotky v plínkách a Chanel lodičkách. S Karlem jsem se potkala s osmi, měla jsem příšernou ofinu, co vypadala jako přehazovačka Donalda Trumpa.“
Podívejte se na šatník Mademoiselle Lily-Rose od její první přehlídky až do současnosti. C'est très chic.