Vůně

Nové způsoby, jak nosit parfém a okouzlit okolí

S nadcházející jarní sezonou se parfémy transformují do podoby objektů, o kterých se vám nezdálo ani v těch nejdivočejších snech. Od luxusní voňavé rtěnky až po žvýkačky, které provoní pokožku. Imunní vůči nim rozhodně nezůstanete!
Ze všech odvětví beauty průmyslu se ten parfémový může zdát relativně neměnný. Tedy alespoň ve srovnání s make-up trendy, které přicházejí a odcházejí rychlostí světla. Ročně vzniknou tisíce parfémů, ale většina pořád ve stejném starém formátu - skleněném flakonu. 
Svět parfumerie však letos prochází obdobím rychlých změn. Tvůrci jsou nuceni reagovat na potřeby moderního zákazníka, který vyžaduje originalitu a zároveň chce vonět dobře za každé situace. 
Foto: Imaxtree

Umění zanechat stopu

Baví mě ho nosit? Reagují na něj lidé v mém okolí? Dělá mě šťastnějším? Vydrží déle než pět minut? To jsou nejčastější otázky, které si při hledání nového parfému vždy pokládám. Sprška na pulzní body a rychlé proběhnutí oblakem parfémové mlhy se postará o to, abych voněl po zbytek dne a ještě k tomu obdržel nějaký ten kompliment. 
Věřte, že to není jenom o tom navonět se rychle před odchodem z domu. Proces začíná už ve sprše a pokračuje v průběhu celého dne, dokud neulehnu do postele. Protože každý okamžik může být prosycený vůní.