Vůně

10 romantických vůní pro zamilované

Od okvětních plátků růží přes sebevědomé bílé květy jasmínu a pomerančovníku k hřejivým vanilkovým tónům a jiskřivým akordům čerstvého ovoce. Jarní parfémy přinášejí romantiku a něžnost do každého dne a jsou přímo předurčené doprovodit vás k oltáři. Ať už jste v roli nevěsty, drůžičky, nebo jen host na svatbě, Vogue vybírá deset nových vůní sezony, kterým se nedá říct nic jiného než Ano!
Zatímco niche segment se momentálně zaměřuje na provokativní témata politické nekorektnosti, mainstreamu vládne růžová a květiny. Kytky na jaře? Groundbreaking? Ani ne, ale to v tomto případě vůbec nevadí. Někdy je prostě dobře, když věci jdou podle řádu a předem nalinkovaného scénáře. Zejména ve svatební den, kdy každý nečekaný detail může přinést stres a zbytečnou nervozitu na všech stranách. Toho se s květinovými novinkami v růžových flakonech nedočkáte. Dělají přesně to, co od nich očekáváte.
Romantický závoj z růží, jasmínu, pomerančových květů s kapkou ovoce a vanilky je tou pravou volbou na den D bez ohledu na to, jakou roli v něm právě hrajete. Tyto parfémy za sebou zanechávají ten nejlepší dojem a dostanou vás do správné nálady. All we need is love and flowers. 
Toaletní voda Mon Guerlain Bloom of Rose, Guerlain, prodává Sephora, 2 330 Kč
Parfémová voda Gucci Bloom Gocce di Fiori, Gucci, 2 990 Kč
Parfémová voda Elixir Essence Pour Femme, Roja Parfums, prodává Ingredients, 7 150 Kč
Parfémová voda Sì Fiori, Giorgio Armani, prodává Sephora, 2 410 Kč
Parfémová voda Flower by Kenzo Eau de Vie, Kenzo, 1 900 Kč
Parfémová voda Twist, Miu Miu, prodává Marionnaud SK, 83 €
Parfémová voda Mon Paris Floral, YSL, v prodeji od května 2019
Parfémová voda Girl of Now Forever, Elie Saab, prodává Douglas, 2 350 Kč
Toaletní voda Amo Ferragamo Flowerful, Salvatore Ferragamo, prodává Fann, 2 019 Kč
Silk Blossom Cologne, Jo Malone London, 2 900 Kč