Trendy

Perfektní účes ve vlastní režii

S dobře zvolenými stylingovými produkty Dyson dosáhnete naprosto profesionálního výsledku i doma. Airwrap, Supersonic i Corrale vám pomohou přichystat se na večírek i do společnosti. A jde to takhle snadno! 

Návštěva divadla & fén Dyson Supersonic 

Bude to elegantní a podnětný večer ve skvělé společnosti. Žádá si uhlazený look, který se vymyká, ale přitom má znatelnou lehkost – a platí to jak o oblečení, tak o účesu. Precizní, a přitom uvolněný, s jemnými a jasně definovanými vlnami, ovšem bez polétavých vlasů – i o to se postará speciální nástavec fénu.
Fén Dyson Supersonic byl navržen pro rychlé sušení, ovšem bez extrémních teplot. Má výkonný digitální motor a je vybavený 5 stylingovými nástavci: pro vysoušení a uhlazení, proti polétavým vlasům, pro definované vlny a tvarování a proti krepatění vlasů. Disponuje 3 přesnými nastaveními rychlosti a 4 přesnými nastaveními teploty, vysoušení a úpravu vlasů tak máte zcela pod kontrolou.

Party & Multistyler Dyson Airwrap 

Na večírku by každá z nás měla vypadat jako královna a přizpůsobit tomu líčení i účes. Trendy objemnější vlny a lokny pomocí Multistyleru Dyson Airwrap zvládnete i vy. S nástavcem můžete natáčet vlasy po směru i proti směru hodinových ručiček, pro hladší styling u konečků vlasů poslouží tuhý vyhlazující kartáč. Styling pomocí Airwrapu s Coanda efektem zajistí úžasný glamour účes, ve kterém oslníte společnost.
Multistyler Dyson Airwrap se skvěle hodí pro vlny, kudrliny i rovné vlasy. Je vybavený 6 stylingovými nástavci k sušení, vyhlazení, natočení, tvarování a skrytí polétavých vlasů. Rotor se 13 lopatkami je dostatečně výkonný na to, aby produkoval tlak vzduchu potřebný ke vzniku Coanda efektu.

Večeře s přáteli & žehlička na vlasy Dyson Corrale 

Setkání s nejbližšími přáteli je vždy radostnou událostí, kdy chceme vypadat skvěle a třeba i překvapit. Nezapomeňte, že v jednoduchosti je krása, a tak zkuste tentokrát uhlazený styling se žehličkou Dyson Corrale, která je bezdrátová, funguje až 30 minut bez použití kabelu a díky zabudovaným pružným destičkám ani tepelně nezatíží vlasy. Dokonale rovné vlasy podtrhnou vaši krásu.
Žehlička na vlasy Dyson Corrale disponuje 3 přesnými nastaveními teploty a přináší o polovinu menší poškození vlasů.
Všechny stylingové produkty najdete na Dyson.cz.
Foto: Matúš Tóth
Video: Viktoryia Vaitusionak
Creative & visual director: Alexander Bel
Fashion director & styling: Milena Žuravljova 
Modelka: Barbora (MY Model Agency)
Make‐up: Ivana Tokárska
Vlasy: Jan Chvojka
Produkce: Monina Nevrlá
Asistent fotografa: Šimon Gut 
Asistentka stylistky: Žanet Procházková