Trendy

Beauty inspirace z londýnského fashion weeku

Od 3D krystalů až po růžolící tváře jako vystřižené ze seriálu Bridgerton, podívejte se na top 6 beauty trendů z londýnského fashion weeku.

Trend: Pruh barvy ve vlasech

Kde: Matty Bovan, Art School
Co musíte vědět: Minulou sezonu dominovaly barevné účesy v odstínech hot pink a slime green, tentokrát šlo jenom o barevné proužky. Vzpomeňte si na Christinu Aguileru ve videoklipy Dirrty, akorát v modernějším pojetí. 
Foto: Courtesy of Matty Bovan Studio
Matty Bovan autumn/winter 2021.

Trend: Lesk

Kde: Fashion East, Vivienne Westwood, Halpern, Yuhan Wang, Bora Aksu, Osman Yousefzada, Mark Fast, Burberry
Co musíte vědět: Lesklé rty působí daleko svěžejším a mladistvějším dojmem. Zapomeňte na lepivé lesky z roku 2000, moderní formulace na rtech téměř necítíte a skvěle hydratují. Day-to-night glam v podání Halpern a Bora Aksu stojí rozhodně za vyzkoušení.
Foto: Alice Dellal
Vivienne Westwood autumn/winter 2021.

Trend: 3D ozdůbky

Kde: Burberry, Matty Bovan, Bora Aksu
Co musíte vědět: Buďme offline a vraťme se k normálnímu životu. Tedy alespoň až nám to situace dovolí. Můžeme tak obdivovat 3D nálepky na obličej, což se přes Zoom zkrátka nedá. Inspirujte se u Burberry, kde Isamaya Ffrench ozdobila tváře modelek a modelů krystaly ve tvaru hvězdiček. 
Foto: Chris Yates
Bora Aksu autumn/winter 2021.

Trend: Tvářenka

Kde: Vivienne Westwood, Molly Goddard, Roksanda, Simone Rocha
Co musíte vědět: Na mole jsme viděli spoustu narůžovělých tváří. Říkejme tomu třeba Bridgerton efekt. Svou roli sehrála také touha po zdravém životním stylu. Stačí se podívat na přehlídku Simone Rocha. Líce jako debutantky můžete mít raz dva, bude vám k tomu stačit štětec a tvářenka.
Foto: Ben Broomfield
Molly Goddard autumn/winter 2021.

Trend: Výrazné oči

Kde: Molly Goddard, Vivienne Westwood, Matty Bovan, Preen by Thornton Bregazzi
Co musíte vědět: Po roce stráveném v lockdownu se upínáme na optimistické barvy, které zvýrazní oči a rozzáří náš den, protože tohle je přesně to, co teď všichni potřebujeme. Na moodboardu máme oční stíny v barvě lila z přehlídky Preen by Thornton Bregazzi a elektrizující růžovou by Molly Goddard.
Foto: Ina Lekiewicz
Preen by Thornton Bregazzi autumn/winter 2021.

Trend: Copy

Kde: Simone Rocha, Bora Aksu
Co musíte vědět: Nostalgický účes z lockownu aneb když byla kadeřnictví zavřená. Složitě vypadající copy nejrůznějších tvarů evokují punkové princezny u Simone Rocha, zatímco drdoly u Bora Aksu jsou jako vystřižené ze seriálu Bridgerton. 
Foto: Andrew Nuding
Simone Rocha autumn/winter 2021.