Trendy

Nastal definitivní konec plážových vln? Přichází glass hair

Nejžhavější účes podzimu, který budete chtít za každou cenu.
Z Koreje k nám nejprve dorazil trend "glass skin", což by se dalo volně přeložit jako pleť, která se leskne jako zrcadlo. Teď ale kadeřníci, inspirovaní korejskou krásou,  posunuli tento koncept ještě dál a přicházejí s účesem, který v posledních týdnech doslova válcuje sociální sítě a ulice Hollywoodu. Nastal snad konec plážových vln a prosvětlených konečků? 
Klíčovým slovem podzimu je vysoký lesk. Hned potom následuje žehlička na vlasy a sprej proti krepatění. Co vám tedy vyskočí, když si kliknete na #glasshair? Jednoduše strukturovaný bob s extrémně lesklými prameny vyžehlenými do hladka. Ostrý střih nechává  vyniknout dokonale pěstěný vzhled vlasů, které odrážejí paprsky světla jako již zmíněné zrcadlo.
Fururisticky vyhlížející účes dotáhla k dokonalosti hvězda reality show Kim Kardashian. Respektive její kadeřník Chris Appleton, který tomuto účesu dal pojmenování a nevědomky spustil jeden z největších trendů nadcházející sezony.  Není tedy divu, že se jím nechala inspirovat většina slavných žen, mezi které patří třeba topmodelka Bella Hadid, nebo autorka hymny One Kiss, zpěvačka Dua Lipa. Nepohyblivý přísný bob Hollywoodských hvězd v nás vyvolává dojem, jako kdyby měli na planetu Zemi každou chvíli zaútočit vetřelci ve svých stříbrných skafandrech a paprsky slunce odrážet od hlavy jako mocnou zbraň proti všem nepřátelům. Jste připraveni tuhle bitvu vyhrát? 

Kim Kardashian

Dua Lipa

Bella Hadid

Jourdan Dunn

Khloé Kardashian