Trendy

Růžové vlasy celebrit, které vás budou v létě inspirovat

Co mají společného Cara Delevingne, Kylie Jenner a Kristen Stewart? Všechny už si vyzkoušely, jaké to je mít růžové vlasy. Vogue přináší ty nejlepší pink hair don’t care momenty celebrit. 
Chcete radikálně změnit účes? Pak jsou růžové vlasy skvělým způsobem, jak toho docílit. Filmové hvězdy o tom ví své. Jen si vzpomeňte na Frenchie, kterou hrála ve filmu Pomáda z roku 1978 herečka Didi Conn, Scarlett Johansson ve filmu Ztraceno v Překladu (2003) a Natalii Portman coby striptérku v trháku Na Dotek (2004).
Foto: Getty Images
Kristen Stewart
Foto: Getty Images
Georgia May Jagger
Foto: Getty Images
Kylie Jenner
Foto: Getty Images
Sienna Miller
Dost záleží na tom, jaký odstín zvolíte. Jemný růžový toner podpoří ženskost, příkladem je Sienna Miller v roce 2013 nebo Kate Hudson o rok později. Sytý odstín je zase známkou punkové rebelie, podívejte se na Cyndi Lauper v 80. letech, Gwen Stefani během 90. let a Katy Perry v roce 2010. V posledním tisíciletí se však růžová stala synonymem pro cool girls, jako jsou Cara Delevingne, Kristen Stewart, Maisie Williams a Hunter Schafer.
Pokud jde o muže, růžové vlasy mají za úkol vyvrátit tradiční představu o vnímání maskulinity. Jaden Smith se nechal ostříhat na ježka v odstínu cukrové vaty na party Louis Vuitton v červnu 2019. Šel ve šlépějích Franka Oceana, který měl podobný look už v roce 2017.
V galerii najdete ty nejlepší pink hair don’t care momenty celebrit podle Vogue.