Krása

Demi Moore s maxi vlasy a mini psem na filmovém festivalu v Cannes 2024

Jak je možné, že tahle žena nestárne?
Foto: Chopard/Getty Images
Demi Moore v šatech Armani Privé a se šperky Chopard na filmovém festivalu v Cannes, 18. května 2024

Demi Moore na Filmovém festivalu v Cannes 2024: Dlouhé vlasy jako záruka stylu

Tajemství ikonického vzhledu stojí na jednom zásadním pravidle: Nikdy neměňte svůj vzhled. Stát se a zůstat ikonou znamená držet se stylu, který vás proslavil. Podívejte se na kudrlinky Julie Roberts, blond Marylin Monroe, bob Raffaelly Carrà (to je ta, co nazpívala současný hit sociálních sítí Pedro) a černé ultra rovné vlasy XXL s pěšinkou uprostřed Demi Moore. Vlasy jsou nedílnou součástí image a jejich neměnný styl může být součástí cesty ke slávě. Jinými slovy, aby vás lidé vždycky poznávali, musíte se držet osvědčeného. A tak se herečka během Filmového festivalu v Cannes 2024 rozhodla měnit styl oblečení, ale nikdy účes. Každý den se objevila s tou samou vizáží: rozpuštěné, extra dlouhé vlasy s pěšinkou uprostřed.
Samozřejmě to neplatí pro každého, každé pravidlo má své výjimky. U spousty slavných tváří to nicméně funguje dokonale. Například kadeřník Kate Middleton musí používat speciální techniku, která sice vlasy ostříhá, ale nezmění její účes. A když už mluvíme o ženách na vrcholu, jak si nevzpomenout na první dámy USA plně oddané stejnému účesu po všechna funkční období, po která stály po boku svých manželů. Podívejte se na Michelle Obama a Melanii Trump. Patří sice k opačným táborům, ale zároveň se shodnou, že věrnost jedné estetice se vyplatí. Alespoň na čtyři roky. Ovšem zpátky na francouzskou Riviéru a k Demi.
Zmínku si zaslouží také fenka Pilaf, která ji doprovázel na denních akcích (ale nikdy ne na večerní červený koberec). Pilaf má samozřejmě i profil na Instagramu a všude s „maminkou Demi" cestuje, jak je uvedeno v jejím biu. Poprvé se na festivalu objevila na tiskové konferenci a na focení pro film The Substance, kde Moore oblékla krásné bustier šaty s výstřihem do V a sošným pasem z kolekce Slices of Reverie jaro – léto 2024 od Del Core.
Včera dopoledne nemohly na focení obě chybět. Demi změnila brýle, šaty a boty, ale vlasy a pejsek zůstali stejní.
Večer se Demi Moore bez roztomilého doprovodu objevila ve dvou outfitech. Prvním byly červené šaty zdobené spoustou drobných vyšívaných flitrů od Armani Privé s náušnicemi Chopard, druhým byla róba od Schiaparelli.
Nutno však podotknout, že účes, který Demi Moore v Cannes předvádí, je jejím stylovým podpisem až v posledních letech. Nelze totiž hovořit o herečce bez zmínky o jejím ikonickém bowl cut z filmu Duch a vynechat se nedá ani buzz cut, který nosila ve filmu G. I. Jane.
Na červeném koberci na La Croisette Demi opět dokazuje, že její image nadčasová. K rozpuštěným a rovným vlasům zvolila červené šaty zdobené spoustou drobných vyšívaných flitrů. Celkový vzhled doplnila o pár náušnic Chopard.
Článek vyšel v originále na vogue.it.