Péče

Na výstřelky si moc nepotrpím, říká Bé Hà Nguyen

Influencerka a autorka vyhledávaného YouTube kanálu Style with me i veleúspěšné Vietnamské kuchařky Bé Hà Nguyen v beauty talku prozrazuje, díky čemu má tak rozzářenou pokožku, jaké trendy ji momentálně baví a bez čeho se neobejde.
Foto: Alexander Bel
Bé Hà Nguyen

Jaký make-up produkt byl vůbec první, který jste si kdy pořídila?

To si vybavuji dost přesně. Když mi bylo třináct, tak byly na trhu takové mini verze řasenek či linek od Miss Sporty, co se mohly plastovým konektorem spojit dohromady a zákazník si tak mohl vytvořit multifunkční produkt podle svého přání. Já si koupila jen tu polovinu, konkrétně oční linky, a tím se mi otevřely dveře do světa beauty.

Jste make-up minimalistka, nebo maximalistka? 

Minimalistka, protože používám pár svých oblíbených produktů dokola, a maximalistka zároveň, protože mi chodí dost PR produktů na testování.

Kdybyste si měla vybrat jen tři make-up produkty, které by to byly?

Vybrat jenom tři je sakra těžké, ale vypíchnu svoje stálice a jednoho novějšího favorita. 
Lancôme Mascara Cils Booster XL. Mám krátké asijské řasy, kdy samotná řasenka nestačí. Primer mi dodává pár milimetrů navíc, které se počítají.
Urban Decay All-Nighter Setting Spray. Do veder a hlavně pod respirátor. Nastříkáte a nemáte obličej kompletně obtisknutý na roušce.
Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick. Multifunkční produkty, co můžete strčit jen tak do kabelky, jsou must–haves. Tento střídám společně s On–The–Glow Blush od Pixi. Jsou přesně ty produkty, co vám dodají dobrou dávku zdraví i bez vitaminů. Aplikuji ho kromě tváří i na nos, dodává to patřičnou roztomilost a něžnost. 
Foto: Alexander Bel
Teint Idole Ultra Wear Stick, Lancome, prodává Douglas, 1250 Kč
Foto: Alexander Bel
Lash Idôle, Lancome, prodává Douglas, 870 Kč
Foto: Alexander Bel
L'Absolu Rouge Intimatte, Lancome, prodává Douglas, 950 Kč

Měníte make-up podle sezon a aktuálních trendů, nebo máte vlastní styl?

Mám svůj specifický look, jehož se držím. Oči většinou doplňuji jemnou linkou a nude rty. Občasně přelétávám mezi matnou a lesklou texturou, na jiné výstřelky si moc nepotrpím. 

Jaký aktuální make-up trend vás nejvíce oslovil? 

Lesk všude a lesklé všechno. Tváře, rty, oči a lesklé, skoro až mokré vlasy. Člověku se prozáří celý obličej a vypadá daleko zdravěji. Mokré vlasy stažené dozadu jsou dobrou záchranou, když si je nestihnete umýt. 
Foto: Alexander Bel
Bé Hà Nguyen

Řasenka, nebo rtěnka?

Rtěnka. Pololesklá a v broskvovo–tělové barvě. 

Make-up, nebo skincare?

100% skincare. S dobrou pletí není tolik make-upu ani třeba a navíc pak vypadá mnohem lépe.

Černá, nebo modrá?

Černá.

Paříž, nebo Londýn?

Londýn a specificky jeho čtvrť Shoreditch plná drobných obchůdků, umění, skvělých kaváren a pořádného underground života. 

Růže, nebo jasmín?

Jasmín.

Ráno, nebo večer?

Večer. V noci mi kreativita stoupá nejvýše. 

Off-line, nebo on-line?

Offline is the new luxury. 

Instagram, nebo TikTok?

Instagram.

Kniha, nebo Netflix?

Kniha.

Zendaya, nebo Rihanna?

Zendaya, protože jsem s ní vyrostla na Disney Channelu a je dodnes skvělým vzorem pro mladé. Nese v sobě pořádnou dávku talentu a je stále lidská a s nohama na zemi. Jednoduše ikona. 
Tento článek vznikl ve spolupráci s Lancôme