Péče

Jediný přípravek, který skutečně potřebuji mít v každé kabelce

Malý detail s velkými výsledky. Praktické, multifunkční, skladné a taky krásné balzámy jsou přesně tím, co byste měli nosit s sebou na každém kroku. Nepatří totiž dávno už jen na rty – s novou generací balzámů se nalíčíte, oživíte make-up během dne, ale také můžete neustále pečovat o svou pleť, ať už jste kdekoliv.
Foto: Marek Micanek
Balzám je král! Bez nadsázky. Balzámy si prošly v posledních měsících a letech tak zásadní proměnou, že si v porovnání s těmi klasickými, které znáte z dětství jako nutné zlo, a navíc se častěji ztratí než najdou ve chvíli, kdy je skutečně potřebujete, vedou asi jako Panství Downton v porovnání s Adikts. Ty nové povyšují celou kategorii na ideální kosmetický produkt pro všechny. 
Ať už se jedná o ryze pečující balzám, nebo o make-up či o spojení obou, což je ten naprosto ideální stav, kompaktní balení snadno vklouzne i do velmi malé kabelky (osobně nosím ve své wallet-on-chain minimálně tři) a umožní se zastavit a udělat něco pro svou pleť nebo provést rychlý touch-up denního líčení. Nesmíme zapomenout ani na parfémované balzámy, které oceníte ve chvíli, kdy máte pocit, že už necítíte svou vůni nanesenou ráno, a zatoužíte po ní.
Důkazem nepostradatelnosti balzámu ve vaší kabelce nebo batohu jsou tyto úžasné produkty pro všechny příležitosti, typy pleti a nároky na vzhled.