Nehty

Florence Pugh s uhrančivou manikúrou na premiéře Duna: Část druhá

Stačí mrknout a propásnete je. Florence Pugh dorazila na premiéru sci-fi Duna: Část druhá s nehty z jiné galaxie. Objevte tajemství její mimozemské manikúry a nechte se inspirovat hvězdným stylem.
Foto: Instagram @babskymakeup
Florence Pugh na londýnské premiéře Duna: Část druhá
Intergalaktická manikúra se v poslední době těší mimořádného úspěchu. Talentovaní nail artisti pracují s inovativními gely a vytvářejí fantastické 3D tvary, hrají si se složitými ozdobami, vrství nejrůznější barvy a textury do efektů, které až berou dech. Názorný příklad fenoménu ukázala herečka Florence Pugh, když se ve čtvrtek večer objevila na londýnské premiéře filmu Duna: Druhá část. S dokonalou sci-fi manikúrou.
Stačilo mrknout a možná jste to přehlédli — vždyť její intergalaktická róba s kapucí od Valentina a efektní make-up byly samy o sobě velkolepé. Ale Vogue zaujaly hereččiny konečky prstů. Press-on manikúra, kterou vytvořila Anouska Anastasia, se vyznačovala bronzově chromovým základem a nebeskými víry — s motivy hadů, které manikérka ještě potřela stříbrným chromem pro kovový efekt. A nechyběly ani drahokamy.
Nehty jako tyto dokazují, že i na tak velkých událostech, jako je premiéra sci-fi trháku, se můžete stejně dobře bavit a vyhrát si s outfitem jako s manikúrou. Jde sice o výrazně menší a ne na první pohled viditelný prvek, ale nezapomínejme na fakt, že dokonalost celku tvoří detaily — jako právě nail art. Očekávejme, že nehty Florence Pugh inspirují další kreativce, kteří svými díly zaplaví minimálně sociálně sítě.