Nehty

Neviditelné nehty jsou nová francouzská manikúra

Sněhově bílé konce nehtů a infantilní malůvky jsou stejně passé jako citové výlevy Amber Heard a oblečení z neobnovitelných zdrojů, které si vezmete jen jednou na sebe. Na přehlídkách a sociálních sítích jsou sice k vidění nejrůznější experimenty, jeden trend ale vládne všem.
Foto: Rosdiana Ciaravolo/Wireimage
Steph Shiu v backstage přehlídky Salvatore Ferragamo jaro - léto 2023
Začalo to začátkem roku Zendayou a Margot Robbie. Tyto dvě superstar odstartovaly masivní vlnu přirozeně vypadajících nehtů, ta se sice rychle proměnila v maximalistický design plný křišťálů, desítek barev na ploše jednoho cm2 a ještě více 3D ozdob, aby se znovu objevila na scéně v rámci fashion weeků představující kolekce na jaro-léto 2023 a samozřejmě i na rukách Jennifer Lopez, která je bezesporu největší influencerkou nehtových trendů. 
Elegantní, univerzální, nadčasová, snadno kombinovatelná, easy-to-wear, snadno udržitelná. Taková je nude manikúra, při níž nehty téměř splývají s odstínem pokožky. Lak vybírejte ještě jako barvu make-upu, velmi důležité je zvolit správný podtón. Důležitý detail, barva by neměla být transparentní, ale zakrývat komplet celý nehet. Ani špičky nezdůrazňujte bílým proužkem nebo bílou tužkou pod. Nude manikúra 2022/2023 je celistvá, neprůhledná, lesklá, ale ne třpytivá.