Nehty

Love is in the nails: Valentýnská manikúra pro zamilované

Na Valentýna se nebojte experimentovat s romanticky laděným nail artem, u kterého hlavní roli hrají srdíčka a trendy odstíny růžové a červené. Inspiraci na originální manikúru pro všechny šťastně zamilované (klidně i do sebe) přinášíme od předních nail artistů.
Foto: Instagram
Světle růžová s fuchsiovým středem s efektem aura nehtů. Droboučká červená srdíčka na jednom nehtu. Chromová srdce na malinovém podkladu. Francie s červenou linkou a miniaturními srdíčky. Lip oil mani, ano, se srdíčky na jednom prstu. Milky nails s červeným vzorem. Minimalismus a rozmanitý pohled na romantický symbol svátku všech zamilovaných. Tak vypadají letošní nehtové trendy pro den, kdy vyrazit na rande, dostat (či dát) pusu, květinu nebo obléknout (nebo darovat) červené spodní prádlo se zdá být povinností.
I když jste zrovna single nebo v totálně neromantické náladě, růžové odstíny laků a gelů na nehty vás mohou báječně nabudit k tomu, abyste se do toho pravého módu rychle dostali a 14. únor 2024 pro vás byl více než příjemný a pohodový den. Zde je inspirace od těch, kteří si s valentýnskými motivy pohráli letos nejlépe.