Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Krása

Tajemství plných rtů Anne Hathaway? Odpověď najdete u kadeřníka

Margaux Anbouba18. 6. 2024
Od chvíle, kdy se poprvé v květnu objevila na TikToku, publikovala herečka Anne Hathaway pouze tři videa. Ovšem tip, který prozradila v tom nejnovějším, stojí za zhlédnutí. Budete překvapeni, jak jednoduše dosahuje plnějších rtů. 
Anne Hathaway
Foto: Pietro S. D'Aprano/Getty Images for Bulgari
Anne Hathaway
Anne Hathaway se opět přihlásila prostřednictvím sociální sítě TikTok a tentokrát nás zavedla do zákulisí kampaně japonské značky Shiseido, jejíž tváří se stala vloni v září. Zatímco sedí zahalená do černého županu Versace v křesle svého dlouholetého kadeřníka Adyra Abergela, růžolící držitelka Oscara se zmíní, že má pocit, že její horní ret vypadá trochu „zvadle" – a začne se přehrabovat v Abergelových vlasových pomůckách, odkud vyloví vlásenku. (Poznámka redakce: Rozdíl mezi sponkou a vlásenkou je ve velikosti a tvaru; vlásenka je širší a má tvar písmene U).
Následně se pustí do ťupkání vlasovým doplňkem přes ret. Hathaway říká, že tento pohyb jí pomáhá „rozproudit krevní oběh". Okamžitě se dostaví jemný plump efekt – ret naběhne. Její návod však přichází s nezbytným varováním: „Dotýkejte se rtu jemně a nepřehánějte to. Stačí půl minuty a vlásenkou se nepíchejte, abyste nezačali krvácet," říká.
Chcete-li se podívat na celou lekci, klikněte na její TikTok níže.
Pokud byste chtěli tip od Anne dotáhnout ještě dál, zde máte tipy na lesky a balzámy na rty se zvětšujícím efektem. 
Lesk na rty Lip Injection Maximum Plump v odstínu Yummy Bear, TOO FACED, prodává Sephora, 840 Kč
1 / 5
Lesk na rty Lip Injection Maximum Plump v odstínu Yummy Bear, TOO FACED, prodává Sephora, 840 Kč
Foto: Too Faced
Článek vyšel v originále na vogue.com