Make-up

Rihanna představila nový korektor s padesáti odstíny

Značka s kultovním statusem opět boří hranice kosmetického průmyslu. Korektor doplní zbrusu nové štětce, houbičky, pudry a deset nových odstínů make-upu Pro Filt'r. Happy new year!
Barbadoská zpěvačka dala místo bujarých oslav přednost své značce Fenty Beauty, když na Instagramu představila produkty, na kterých pracovala poslední měsíce. Dvě a půl minuty dlouhé video začíná oznámením: "Máme pro vás lék na novoroční kocovinu! Už 11. ledna uvedeme 50 odstínů nového dlouhodržícího korektoru Pro Filt'r!" Fanoušci se můžou těšit na krémovou texturu, která se neusazuje ve vráskách a vydrží od rána do večera. RiRi pochopitelně názorně předvedla, jak korektor správně používat. 
Díky houbičkovému aplikátoru se snadno nanáší, zakrývá tmavé kruhy pod očima a redukuje nedokonalosti. Zpěvačka preferuje trojúhelníkový způsob aplikace po vzoru YouTube beauty gurus a někdy zase korektor nejdřív nanese na hřbet ruky, než použije štětec. "S touto rychleschnoucí formulí byste čekali, že bude vypadat nepřirozeně, ale není tomu tak," říká, zatímco ho používá na rozjasnění hřbetu nosu a zakrytí pupínku na bradě. 
Bohaté pigmenty zaručí, že všechny nedokonalosti a známky únavy okamžitě zmizí. V následujícím instagramovém příspěvku odhalila další novinky - fixační pudr Pro Filt'r v osmi odstínech, duo houbiček, štětec na korektor a deset nových odstínů kultovního make-upu Pro Filt'r. Kdo také lituje toho, že si dal jako novoroční předsevzetí zákaz nakupování další kosmetiky?