Make-up

Power duo: Kylie Jenner připravila make-up kolekci s Kendall

Beauty mogul Kylie Jenner se zdá být nezastavitelná a své kosmetické impérium dál rozšiřuje. Po uvedení pleťové řady na evropský trh chystá kolekci líčidel se sestrou Kendall.
To, na co fanoušci supermodelky Kendall Jenner čekali, se konečně stává skutečností. Se sestrou Kylie společně vytvořily novou make-up řadu v rámci značky Kylie Cosmetics. Nejmladší sestra klanu Kardashian/Jenner už v minulosti představila kolekce ve spolupráci s ostatními členy rodiny. Viděli jsme řadu Koko K s Khloé Kardashian, Kris Jenner s paletou očních stínů Momager, rtěnkou a lip kitem, Kourt x Kylie v holografickém balení, KKW x Kylie řadu udělala s Kim Kardashian West a celá byla o nude barvách na rty. 

Kendall by Kylie

Loni v září uvedla na trh první řadu mimo členy nejslavnější televizní rodiny, z Kylie x Balmain si stále můžete koupit paletku očních stínů, která se zpátky vrátila na e-shop. Poslední kolekci uvedla spolu se svou dvouletou dcerou Stormi, s níž je i na obálce aktuálního vydání Vogue Czechoslovakia.
Bylo otázkou času, kdy se i Kendall zapojí do úspěšné značky, o které se hlavně od loňského podzimu všude mluví. Kylie prodala 51% podíl koncernu Coty za 600 milionů. V krátkém live streamu na Instagramu Jennerovy oznámily společnou make-up kolekci a ukázaly první produkt. Na obalu je kropnutý portrét sester. Obě mají jemné hnědé stíny, lehce rozmazanou linku podél očí a nude rty. Vše matné, což odkazuje na éru supermodelek v 90. letech a jejich typický vzhled. 
Ještě letos by Kylie měla uvést spolu se svým make-up artistou další kolekci. Ariel Tejada se stal jejím make-up guru poté, co ho Kylie našla na Instagramu a poslala mu soukromou zprávu. Ariel, známý jako @MakeupByAriel, líčil Jenner i pro focení pro Vogue Czechoslovakia. 
Kendall zatím stála mimo Kyliiny kosmetické aktivity, protože ji vázala smlouva s Estée Lauder a s jinými značkami nemohla spolupracovat. Nerozlučná dvojice přitom společně v minulosti navrhla módní kolekci Kendall + Kylie, v rámci níž vedle oblečení uvedla i řadu brýlí. Společně obě zapózovaly v globální kampani módního domu Balmain a s ostatními sestrami nafotily kampaně pro spodní prádlo Calvin Klein.