Health

Cvičme v rytme. Doma a efektivně

Zavřená fitness centra a studia znamenají jediné – je čas vytáhnout cvičební podložku, lahev vody a pustit se do tréninku v obýváku. Abyste si nemuseli lámat hlavu, jak začít, poradí vám ti nejpovolanější. Na vás už je jen si vybrat, jestli zrovna máte chuť na HIIT, jógu, nebo klasický aerobik.

Juliet Murrell

Osmdesátková hudba, jógové pozice a příležitost se převléct do nejvíc sexy cvičebního úboru, jaký máte. Dejte si krátkou lekci Vogy, kterou najdete pouze a jedině na Vogue Czechoslovakia. Tři, dva, jedna – Vogue!

Venus Williams

Mnohonásobná vítězka Wimbledonu pro Vogue natočila jednoduchý trénink, ke kterému si vystačíte se cvičebním míčem a vlastní vahou. Ideální pro ty, co nemají top kondici a nevydrží déle než pár minut. 

Caroline Daur

Německá influencerka Caro Daur před pár měsíci založila vlastní YouTube kanál, na kterém se evidentně hodlá věnovat cvičení. Prozatím si můžete vybrat se tří – 14 minut HIIT, 7 minut posilování břišních svalů a nejnovější je 17minutový HIIT trénink na zpevnění zadku a nohou. Kromě fitness oblečení a podložky nepotřebujete už nic dalšího. 

Geri Halliwell

Toto video patří do archivu, ale pořád se podle něj skvěle cvičí. Můžete být úplní začátečníci, nebo pokročilí, jógu s Geri Halliwell a Katy Appleton zvládnete i mimo své oblíbené jógové studio. Můžete skončit po první části, nebo si zacvičit celou hodinu. To už je na vaší náladě.

Cindy Crawford

Kdo zažil devadesátky na vlastní kůži, alespoň jednou si se Cindy zacvičil. Její fitness videa (natočila celkem tři) se staly fenoménem. Supermodelka sama v rozhovorech potvrdila, že takto cvičí i dnes. To, že její trénink funguje, asi netřeba dodávat. Připravte si židli, podložku, pár činek a velkou láhev vody. První dvě cvičení si rozdělte na dva dny, třetí je rychlá desetiminutovka na celé tělo.

Cindy podruhé

Patříte víc mezi kavárenské povaleče, dlouho jste necvičili, nebo máte doma miminko, toto je video přesně pro vás. Tři různě dlouhé tréninky vás chytnou a dost možná se stanete další #fitnessjunkie.